Oprettet: 26-03-2020

Nyhed i CropManager

Nu kan du også få anbefalet markens behov for kalium til stivelseskartofler

Nu kan du være sikker på, du hverken tilfører for meget eller for lidt kalium til dine stivelseskartofler. CropManager kan nemlig vejlede dig til at tildele det absolutte restbehov for kalium overalt i marken.

Sammen med de danske kartoffelmelsfabrikker har eksperter fra SEGES udviklet en model til fastsættelse af kaliumbehov ud fra jordprøver. Modellen tager automatisk højde for en række parametre som kaliumtal i jordprøverne, jordtype, forventet udbytte på marken. Hvis du tildeler marken kalium i andre sammenhænge, så vil modellen også tage højde for det som parameter.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang!.

Kom i gang med tildelingslag

Den graduerede tildeling af kalium baseres på jordprøver. Jordprøverne skal være relativ nye. Derfor er det nødvendigt, at du har fået taget jordprøver fra efteråret 2019 eller foråret 2020.

I CropManager skal du blot tilkøbe abonnementet ”Tildelingslag”. Dette kan du gøre direkte fra CropManager under ”Din profil” og ”Abonnement”.

KOM I GANG MED TILDELINGSLAG

 

Prøv CropManager gratis

Er præcisionsjordbrug stadig nyt for dig? Fortvivl ej, du kan hurtigt og nemt komme i gang med CropManager.

  • Hvis du allerede har Mark Online, har du automatisk adgang til CropManager Basic. Du kan derfor gå i gang med det samme.

  • Hvis du ikke har Mark Online, kan du ”købe” et gratis prøveabonnement på CropManager Basic.* Det giver dig mulighed for at prøve programmet helt uden binding indtil 30. april 2020. Tilvælg funktionen ”Tildelingslag” via ”Din profil” og ”Abonnement” (der står ”køb”, men du vil ikke blive faktureret). Læs mere om den gratis prøveperiode her.

Hvis du allerede har et betalingsabonnement på CropManager, og du gerne vil prøve funktionen Tildeling-slag, før du køber det, så kontakt SEGES Kundecenter og få oprettet et prøveabonnement på Tildelingslag i 30 dage.

Læs mere om CropManager her.

BESTIL CROPMANAGER

Gradueret tildeling af kalium: Sådan gør du

Se filmen herunder, og få en grundig gennemgang af funktionen.

Sidst bekræftet: 26-03-2020 Oprettet: 26-03-2020 Revideret: 26-03-2020

Forfatter

Digital
Konsulent, IT

Peter Bach Nikolajsen

Business Development


Af samme forfatter

Fugtmodel for majsøjeplet i Crop manager
Antal risikoperioder kan nu følges. Det er ikke fastlagt, hvor mange perioder der udløser en bekæmpelse.
21.06.18
Pilotprojektordning om Præcisionsjordbrug: Vejledning til udfyldning af Skema 2 i Mark Online
Se her i instruktionsvideoen, hvordan du som bruger af MarkOnline kan lave et udtræk, der lever op til kravene i Skema 2 i ...
19.06.18