Feedback Form

  

Oprettet: 05-01-2018

SEGES byder op til digital dans på NutriFair

SEGES præsenterer digitale kurser målrettet udenlandske medarbejdere i landbruget og viser, hvordan du bruger dine kvægdata til daglig styring og optimering.

De digitale løsninger gør det lidt lettere at være landmand – uanset om du skal opkvalificere dine udenlandske medarbejdere eller har brug for værktøjer til for eksempel daglig styring, foderplanlægning eller opfølgning i stalden.

 

Digitale kurser til udenlandske medarbejdere

Kurserne er målrettet udenlandske medarbejdere, som skal arbejde på en svinebedrift i Danmark, og klæder dem på til at løse dagligdagens arbejdsopgaver.

 

- Du lærer dine udenlandske medarbejdere, hvordan de skal løse opgaverne - de digitale kurser lærer dem hvorfor, forklarer Kirstine Simoni Faurholt, projektleder på arbejdet med digitale kurser hos SEGES Akademi og fortsætter:

 

- Kurset er bygget op omkring 8 moduler, som giver din medarbejder en grundlæggende forståelse for arbejdet på en svinebedrift. De kan også bruges til danske medarbejdere eller andre, der aldrig har arbejdet på en svinebedrift før.

 

Et digitalt kursus er undervisning, der foregår digitalt. Det kan være på for eksempel din computer, din iPad eller din telefon.

 

Fordelene ved digitale kurser er bl.a., at du ikke behøver vente på, at der er nok deltagere til et kursus, og at du skal ikke møde op på et bestemt tidspunkt i den anden ende af landet. Du kan tage kurset, når du vil, og hvor du vil.

 

Brug dine data til optimering

Du har en stor mængde data omkring din bedrift, som kan give dig mange fordele. Let hverdagen ved at registrerer dine data på BoviSoft-anlægget, der hænger i stalden, og brug DMS Dyreregistrering til din daglig styring og optimering af bedriften.

 

- Det skal være let og hurtigt at lave registreringer. Derfor har vi BoviSoft med på NutriFair, så du kan prøve det. Fordelen ved et BoviSoft-anlæg er, at det hænger ude i stalden og altid er tændt. På den måde kan du få klaret registreringsarbejdet hurtigt og behøver ikke små sedler eller at vente på, at computeren på staldkontoret starter, fortæller Kirstine Svenningsen fra SEGES Software.

 

- I DMS Dyreregistrering er der rigtig mange muligheder, og ikke alle kvægbrugere udnytter de mange smarte og værdifulde funktioner endnu.  Vi står derfor klar til at vise, hvordan du hurtigt kan lave tilpasninger og opsætninger, så fx arbejdslisterne passer til netop de opgaver, du eller dine medarbejdere udfører, fastslår Kirstine Svenningsen, som glæder sig til at vise det digitale SEGES frem til NutriFair.

 

Besøg SEGES Akademi og SEGES Software, og se alle de spændende digitale løsninger på NutriFair i hal D.
Sidst bekræftet: 05-01-2018 Oprettet: 05-01-2018 Revideret: 05-01-2018

Forfatter

Økonomi & Virksomhedsledelse
Kommunikationskonsulent

Sanne Rasch Andersen

Marketing & Fagkommunikation, Digital Udvikling


Af samme forfatter

Reminder: Vil du være min nye kollega?
Mælkeproducent, Torben Lagergaard fra Tylstrup, er medlem af SEGES Akademis advisory board, og lige nu søger han 5 nye koll...
15.02.18
6 tips til Landmand.dk
Vi har samlet de 6 vigtigste tips til Landmand.dk, så den bliver endnu lettere at bruge i hverdagen.
18.12.17
Mentor til mentee: ''Du kan være nok så dygtig i stalden, men du kan ødelægge det på en formiddag, hvis du er en dårlig leder''
Landmand Søren Andersen har haft flere forskellige mentees og ens for dem alle er, at det er en helt ny verden, der åbner s...
18.12.17
Landmand: ”Det bedste ved at være mentor er at se mennesker flytte sig”
For landmand Søren Andersen er det at se mennesker flytte sig noget, der motiverer ham til at være mentor. Det var det også...
15.12.17
Hvor skal væksten komme fra i landbruget?
For at finde svaret har vi taget udgangspunkt i de to procent dygtigste landmænd, Danmarks vækstlandmænd.
31.08.17
Promilleafgiftsfonden