Feedback Form

  

Oprettet: 30-11-2018

På den anden side af generationsskiftet

Generationsskiftet af gården Kallestrup var i 2015 lagt på skinner, men midt i processen blev Christina Elgaard og hendes far Torben nødt til at skifte retning. Nu er generationsskiftet gennemført, og de er ude på den anden side. Hør deres historie her.

Mange bump på generationsskifte-vejen
Christina Elgaard var i 2015 ved at forberede et generationsskifte med sin far. En plan, som de året forinden – i 2014 – havde været nødt til at ændre strategisk retning på. Lige før årsskiftet i 2015 ændrede planerne sig igen, da de for en kort stund blev nødt til at sætte generationsskifteplanerne på standby. Men så i 2016 gik det hele endeligt igennem. I dag – i 2018 – kan Christina se tilbage på en lang proces og mange bump på vejen til generationsskiftet af gården Kallestrup.

Hør, hvordan Christina og hendes familie kom ud på den anden side i podcasten ”På den anden side af generationsskiftet – fra 2015 til i dag”, hvor Christina fortæller om deres overvejelser, udfordringer og erfaringer undervejs, og hvordan det hele er gået fra 2015 til i dag.

Da generationsskiftet tog en ny drejning i 2015
Når strategien for et generationsskifte er lagt, kan der ske uforudsete ting, som kræver villighed til at ændre på sine planer. Det oplevede Christina Elgaard og hendes far Torben i 2015, da de midt i processen måtte skifte retning.

Mød dem i videoen, og hør, hvordan deres planer så ud i 2015, og hvilke tanker de har gjort sig forud for generationsskiftet.

 

 

Læs også artiklen om, hvordan Christina og hendes far måtte lægge en ny plan for deres generationsskifte.
Sidst bekræftet: 30-11-2018 Oprettet: 30-11-2018 Revideret: 30-11-2018

Forfatter

Jura og Skat
Kommunikationskonsulent

Anja Kruse Christensen

Marketing & Fagkommunikation, Fagkommunikation


Af samme forfatter

Bliv godt klædt på til at blive virksomhedsejer
Få tjek på alle detaljerne, når du skal forfølge drømmen om at blive selvstændig landmand.
30.10.19
Bliv godt klædt på til at ejerskifte din virksomhed
Få tjek på alle detaljerne, når du skal godt videre fra livet som selvstændig landmand.
30.10.19
Opblødning af skattereglerne ved generationsskifte
Få et samlet overblik over mulighederne i opblødningen af skattereglerne omkring bo- og gaveafgift, se konsekvensberegninge...
27.11.18
Pension: Vi skal have flere landmænd med!
Ny analyse af landmændenes pensionsopsparinger viser, at landmændene gennemsnitligt set er gode til at spare op. Men der er...
01.11.18
Det gode ejer- eller generationsskifte
Et godt ejer- eller generationsskifte kræver dialog, og at man kommer i gang i god tid. Men hvad skal du forberede, og hvad...
24.10.18