Feedback Form

  

Oprettet: 12-04-2019

Podcast: Syv dyder, der gør din bedrift mere robust

”Der er mange, der har nogle udfordringer.” Men udfordringerne kan løses, fastslår Anders Harck, mælkeproducent og formand for sektorbestyrelsen SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse. Hvis landmændene skifter fokus fra kilo til kroner.


Mælkeproducent og formand for sektorbestyrelsen SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse, Anders Harck, har et forslag til syv dyder, som kan gøre den enkelte bedrift mere robust.

Dansk landbrug er højteknologisk. En del landbrug har meget gæld og er derfor ikke så robuste. De har svært ved at modstå forskellige stød, som når priserne går den forkerte vej, eller en nøglemedarbejder rejser.

Derfor skal landmændene skifte fokus fra kilo til kroner. Sådan lød det fra Anders Harck på Kvægkongressen 2019. Hans forslag til syv dyder er hans konkrete bud på, hvordan landmanden kan lykkes med at tænke anderledes.

- Jeg tror på, at de syv dyder vil kunne være med til at flytte os til at spekulere mere på kroner end på kilo, sagde Anders Harck.

Har du lyst til at høre Anders Harck løfte sløret for sine syv dyder og tage temperaturen på økonomien i kvægbruget?

Lyt med i podcasten ”Syv dyder, der gør din bedrift mere robust”.

Sidst bekræftet: 12-04-2019 Oprettet: 12-04-2019 Revideret: 12-04-2019

Forfatter

HusdyrInnovation
Kommunikationskonsulent

Pernille Pennington

Marketing & Fagkommunikation, Fagkommunikation


Af samme forfatter

Kan et nyt forretningsområde betale sig? Lad budgetkalkulen vise vej
Skal virksomheden udvides eller omlægges med et nyt forretningsområde? Spritnye budgetkalkuler fra SEGES letter regnearbejd...
09.10.19
Et skarpt fokus på lederrollen kan give en bedre bundlinje
Kører hverdagen nogle gange lidt for hurtigt? Er din hverdag fyldt med brandslukningsopgaver? Måske er det tid at gentænke ...
27.08.19
Bliver grønne obligationer en oplagt finansieringskilde i landbruget?
Tanken om, at grønne obligationer inden for en overskuelig fremtid kan komme til at finansiere vindmøller, biogas- og biora...
25.07.19
For og imod ved selskaber og personligt ejede virksomheder
Er det bedst at vælge selskab eller personligt ejet virksomhed? Det korte svar er, at det afhænger af behov og situation.
31.05.19
Podcast: Forbrugernes accept giver højere indtjening og tiltrækker de unge
Det kan betale sig for landbruget at have et større formål end at tjene penge. Sådan lyder budskabet fra Marie-Louise Boise...
10.04.19