Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 26-02-2020

  

Oprettet: 13-12-2019

Har du landets bedste elev på din kvægbedrift?

Gode elever er guld for bedriften. Derfor kårer kvægsektoren ’Årets elev’ for første gang på Kvægkongres 2020. Allerede nu kan du indstille din elev.

Har du landets bedste elev på din bedrift? Så er det nu, du skal give lyd. På kvægkongressen 24.-25. februar uddeler Landbrug & Fødevarer, Kvæg nemlig for første gang prisen for årets elev i kvægproduktionen.

Det er der iflg. formand for L&F, Kvæg Christian Lund mange gode grunde til:

”Helt grundlæggende vil vi gerne markere, hvor vigtigt det er for os landmænd og for erhvervet helt generelt, at der er unge, der vælger en uddannelse og en fremtid hos os. Uden unge har vores bedrifter og vores produktion jo reelt set ikke en fremtid. Samtidig vil vi gerne fremhæve, at vi som landmænd har utrolig mange dygtige og dedikerede elever på gårdene. De er hos os for at lære, men vi lærer også noget af dem: De kommer med nye øjne, nysgerrighed og ny viden, som landmanden og de øvrige ansatte på gården har stor glæde af i det daglige – både fagligt og socialt. Det er værd at markere, og derfor har vi besluttet, at vi fremover hvert år ved kvægkongressen kårer årets elev i kvægproduktionen,”
siger Christian Lund.

6.000 kr. og en tur med fart på

Første kåring finder sted 24. februar 2020, og der er åbent for indstillinger allerede nu og frem til 30. januar 2020 kl. 12.00.

Årets elev belønnes med 6.000 kr. og en tur på gokartbanen sammen med kollegerne. Der er også præmier til de to øvrige elever, der kommer med i slutspurten.

Hvem kan indstille?

Alle bedrifter, der har/har haft elever ansat i perioden 1. august 2019 til 1. marts 2020, kan indstille én elev pr. bedrift.

Hvem kan indstilles?

Elever på landmandsuddannelsen.

Hvad er kriterierne?

Bedømmelseskomitéen lægger vægt på, at vinderen er en god repræsentant for branchen, og at eleven er en gevinst for arbejdspladsen – både fagligt og socialt. Der ses også på elevens faglighed, engagement og nysgerrighed.

Hvordan indstiller jeg en elev?
Det gør du ved at sende en
indstilling til amc@seges.dk senest 30. januar kl 12. Se mere på www.landbrugsinfo.dk/aarets-elev

 

Artiklen har været bragt i KvægNYT nr. 23, 2019
Sidst bekræftet: 13-12-2019 Oprettet: 13-12-2019 Revideret: 13-12-2019

Kontakt

Afdelingsleder

Rikke Ingeman Svarrer

Marketing & Fagkommunikation


Forfatter

Marketing og Fagkommunikation
Marketingkonsulent

Christine Ilsøe

Strategisk marketing


Af samme forfatter

Kvægkongres: Årsmødet er gratis
Tilmeld dig årsmødet 24. februar og hør, hvordan det går for dansk kvægbrug.
17.02.20
Tag til Kvægkongres, og bliv en del af landets største erfagruppe
Deltag i din branches største faglige begivenhed og netværk med dine kollegaer fra hele landet.
30.01.20
Mælkekvalitet: Rettidig omhu betaler sig
Selv med fulde kvalitetstillæg for sin mælk ringer Mogens Vetter gerne til sin kvalitetsrådgiver, så han kan være på forkan...
24.01.20
Kvægkongres byder på masser af faglig viden, du ikke må gå glip af.
Med 68 indlæg er der masser at vælge imellem. Og som altid sammensætter du selv dit program, så du får mest muligt ud af di...
22.01.20
God rådgivning har givet øget mælkepris
For mælkeproducent Jacob Bjerrum har det altid smittet positivt af på celletallet, når hans kvalitetsrådgiver har været på ...
09.01.20