Feedback Form

  

Oprettet: 31-07-2013

Øvrige parametre

Her på siden kommer materiale om øvrige kvalitetsparametre, så som: frysepunkt, syn, lugt og smag.

 

 

Sidst bekræftet: 31-07-2013 Oprettet: 31-07-2013 Revideret: 31-07-2013

Forfatter

Kvæg
Iben Strøm

Af samme forfatter

Produktkatalog kvalitetsrådgivning
STYRK DIN FORRETNING – få en ekspert ind over Den mælk du leverer til mejeriet, skal have den bedst mulige kvalitet – af he...
13.06.19
Dias - Fuld valuta for AMS-mælken 2
KvægKongres 2016 - Tema: Mælken
03.03.16
Faktaark - Indretning af malkecenter
- et kvalitetsløft til din rådgivning
12.02.16
Faktaark -Frysepunktsrådgivning
- et kvalitetsløft til din malkning
12.02.16
Faktaark - Sporerådgivning
- et kvalitetsløft til din malkning
12.02.16