Feedback Form

  

Oprettet: 16-06-2015

Miljøbelastning ved produktion af kalve- og oksekød

Klimaaftryk og næringsstofberigelse er kun ca. 1/3 for kød fra malkeracekalve – og udsætterkøer sammenlignet med kød fra kødkvægskalve. På den anden side, giver kød fra kødkvægskalve en forbedret biodiversitet”.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 31-05-2018 Oprettet: 16-06-2015 Revideret: 16-06-2015

Forfatter

Kvæg
Chefkonsulent

Nicolaj Ingemann Nielsen

HusdyrInnovation, Foderkæden, kvæg


Af samme forfatter

Protein i fokus på Fodringsdagen
L&F Kvæg har et strategimål om at øge kvælstofeffektiviteten. Derfor fyldte protein til malkekøer hele formiddagens program...
20.09.19
Fodringsdag 2019: Sidste chance for at få early bird-rabat på billetten
Spar penge på din billet til Fodringsdag ’19 – meld dig til nu!
23.08.19
Fodringsdag 2019
Få resultaterne af at fodre med forskellige proteinniveauer
15.08.19
Klima - det kan du gøre i kvægstalden
Her kan du finde viden om, hvad du som kvægbruger kan gøre for at mindske klimaaftrykket fra din produktion.
18.06.19
NorFor og DMS kan beregne mælkens klimaaftryk
NorFor har hidtil beregnet udledningen af metan, som er forbundet med en given ration. Nu kan NorFor også beregne den del a...
25.04.19