Feedback Form

Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 25-08-2017

  

Oprettet: 26-08-2016

Kursus i Lean-ledelse

Vil du være bedre til at engagere dine medarbejdere og reducere omkostningerne på bedriften? Så er kurset ´Lean i landbruget´ måske noget for dig.

Lean handler først og fremmest om at lære at se. Se, hvor der kan ske forbedringer, og hvor der spildes ressourcer, og dermed synlighed for hvor man kan reducere omkostningerne. Lean indeholder desuden en række værktøjer, som skaber motivation og engagement blandt medarbejderne og fokus på optimering af det eksisterende.

Som en del af ´Akademiuddannelsen i ledelse´ afholder SEGES Akademi kurset ´Lean i landbruget´ i løbet af efteråret. På kurset lærer du, hvordan du som landmand eller konsulent bruger Lean i din egen virksomhed eller hos dine kunder. Du får input til din ledelsesstil, praktiske værktøjer til at engagere medarbejderne og til at få hverdagen til at fungere mere effektivt.

Uddannelsen starter 12. oktober og afsluttes, hvis man ønsker det, med en eksamen 6. december. Undervisningen foregår i 5 moduler som tilsammen strækker sig over 7 dage. Undervisningen forgår på SEGES i Skejby. Da SEGES Akademi udbyder uddannelsen i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus, er det muligt at modtage SVU, hvilket giver en væsentlig refusion.

Vil du vide mere om uddannelsen eller tilmelde dig, kan du kontakte uddannelsens underviser Vibeke Fladkjær Nielsen på vfn@seges.dk eller på T 2120 2556.

Læs mere her


Artiklen har været bragt i kvægNYT nr. 15 – 2016

 

 

Sidst bekræftet: 26-08-2016 Oprettet: 26-08-2016 Revideret: 26-08-2016

Forfatter

Kvæg
Kommunikationskonsulent

Kirsten Foss Marstal

Marketing & Fagkommunikation, Events og Fagkommunikation


Af samme forfatter

Deltag gratis i to spændende webinarer om fodring
Grib muligheden og deltag i to webinarer med titlerne ’Undgå tab ved ensilering og udfodring’ samt ’Fodring med rapskager’....
05.12.17
Film: Undgå smagsafvigelser i mælken
Dårligt foder, belægninger i køletanken m.m. kan give mælken en dårlig smag og betyde, at den kasseres på mejeriet. Ny film...
05.12.17
Pas på derude – kvægbrug er landbrugets farligste arbejdsplads
Blandt alle driftsgrenene i landbruget er kvægbruget den farligste arbejdsplads. Og det er især de unge, det går ud over.
01.12.17
Arbejdssikkerhed: Pas på med minilæsseren
Minilæssere er ustabile, og forkert brug kan være livsfarligt.
01.12.17
KvægNyt nr. 22 - 2017
Tema: Sikkerhed
01.12.17