Af samme forfatter
Hos mælkeproducent Knud Vestergaard er bedriftens økonomiske nøgletal ikke noget, han holder for sig selv. Sammen med fire andre landmænd deler han årligt de økonomiske tal og drøfter interessante nedslag.
Slagtegriseproducent Brian Christensen deler sine økonomiske nøgletal med 10 andre slagtegriseproducenter. På den måde bliver hans egne beslutninger udfordret, og hans horisont udvidet.
For landmand Ole Larsen er det årlige Business Check med til at styre bedriftens fokus og strategi i den rigtige retning.
Et gårdråd bestående af erfarne kræfter hjælper Mogens Jeppesen til at træffe de rigtige beslutninger på bedriften.
Svineproducent og planteavler Claudi Lange fra Følle på Djursland har brugt Business Check i mange år. Faktisk kan han slet ikke undvære det. For ham betyder det årlige Business Check, at man kan gøre status og se, hvordan det foregående år er gået.
For den økologiske mælkeproducent Jens Peter Skovsgaard er arbejdsmiljø og sikkerhed en vigtig del af måden at drive landbrug på. Lad det også gælde på din bedrift – ikke mindst nu, hvor der er travlhed i marken.
Et nyt digitalt kursus klæder dig og dine medarbejdere på til at sikre, at mælkekvaliteten er i top og kimtallet er i bund.
Det har haft effekt på arbejdsklima og bundlinjen at Karsten Willumsen og medarbejderne på Kjargaarden gennemførte SEGES‘ digitale Lean-kursus.