
Du får den allernyeste viden om fodring af malkekøer inden for områderne ernæring, proteinvurdering, sundhed og teknik.
Oven i det kommer mange af indlæggene også omkring det stigende fokus på, at landbruget og dermed kvægbruget skal reducere emissioner af ammoniak og drivhusgasser.
Du bliver klogere på disse emner til Fodringsdag ’19:
- Varierende stivelsesmængder – har det betydning for koens produktion?
- Effekt af proteinniveau på foderoptagelse, mælkeproduktion, fodereffektivitet, holdbarhed og reproduktion – nye forsøg fra England.
- Danske konsulenterfaringer med forskelligt proteinniveau.
- Konsekvenser af proteintildeling for kvægbrugets udledning af drivhusgasser og ammoniak.
- Fedtsyrer i mælk – hvordan kan de bruges i foderplanlægningen?
- Finsnitteren som grovfoderlaboratorium.
- Hestebønner som erstatning for sojaskrå og rapskage.
- Betydning af kraftfoder-andelen og racen for koens metanudledning.
Se hele det spændende program.
Tilmeld dig.