Oprettet: 01-02-2019

Fakta - SÅDAN BRUGER DU MALKEDATA TIL AT FORBEDRE MALKNINGEN

Malkedata giver et billede af den aktuelle malkning – og giver mulighed for at evaluere og forbedre malkeprocessen. Man får information om selve malkningen, medarbejdernes præstation og malkeanlægget.

Sidst bekræftet: 21-01-2020 Oprettet: 01-02-2019 Revideret: 01-02-2019

Forfatter

HusdyrInnovation
Dyrlæge

Betina Tvistholm

Sundhed, velfærd og reproduktion, Kvæg


Af samme forfatter

Sådan smitter Salmonella Dublin mellem kvægbesætninger
Undgå at få Salmonella Dublin ind i kvægbesætningen fra andre besætninger. Ret fokus mod forholdene beskrevet her.
27.11.19
HUSK salmonellablodprøver hvis du har ejendom med kvier eller kviehotel
Husk, at du skal udtage overvågningsblodprøver 1-2 gange årligt, hvis du har kvier stående et andet sted end på din mælkele...
09.08.19
Vær opmærksom på tre-ugers-reglen ved salmonellaprøver
Blod til salmonellaprøver skal tages fra dyr, der har opholdt sig mindst tre uger i besætningen. Et krav, som trådte i kraf...
19.04.19
Faktaark Yversundhed
Faktaark om malkning og yversundhed
01.02.19
Faktaark - GRADUERING AF YVERBETÆNDELSE
God yversundhed i besætningen kræver omhyggelig og effektiv håndtering af yverbetændelse. Inddeling af yverbetændelserne ef...
01.02.19