Landmand.dk - Kvæg 

Oprettet: 03-02-2016

Arbejdslister letter hverdagen

Arbejdslister i DMS Dyreregistrering er din hjælpende hånd, når du skal have udpeget køer til sundhedsrådgivningen, have overblik over hvor mange kalve, der er klar til salg og meget mere.

Arbejdslister er en af de funktioner, som udviklingsgruppen bag DMS Dyreregistrering får allerflest positive tilbagemeldinger på fra brugerne.

Der er nemlig rigtig mange kvægbrugere, der har glæde af listerne, hvor man let og hurtigt får overblik over en gruppe af dyr til samme arbejdsopgave fx dyr, der skal goldes eller kalve, der skal sælges.

Arbejdslisterne opsættes og placeres på den rette dag i kalenderen i DMS, og man kan sidde ved pc’en og udvælge, hvilke dyr der fx skal tages fra til goldning. Derefter kan de udvalgte dyr på arbejdslisten også ses på både SmartKoen og på BoviSoft.

En af dem, der bruger arbejdslisterne dagligt, er Lars Madsen, der arbejder på Vindinggaard. Se i filmen på linket herunder, hvordan han bruger arbejdslisterne i samarbejde med sin chef, Peter Clausen.

Arbejdslister i DMS Dyreregistrering - letter hverdagen

 

 

Landmandsportalen Landmand.dk
Gå til Landmand.dk

Sidst bekræftet: 21-01-2019 Oprettet: 03-02-2016 Revideret: 03-02-2016

Forfatter

Kvæg
Kommunikationskonsulent

Lone Sylvest Søgaard

Fagkommunikation


Af samme forfatter

Kvægnyt nr. 6 - 2020
Beskyt din bedrift mod coronavirus; Det skal du overveje, før du gødsker kløvergræs til slet; Det kan blive dyrt at spare p...
20.03.20
Muligheder for digital efteruddannelse
Er du rådgiver med tid til overs pga. aflyste landmandsbesøg? Så er det måske nu, du skal orientere dig i SEGES’ univers fo...
16.03.20
Det står sløjt til med kalvens immunforsvar
I hele 77 pct. af besætningerne i en dansk undersøgelse fra 2019 havde kalvene et lavere indhold af immunglobuliner i blo...
06.03.20
Kvægkongres: Ko og kalv sammen giver glæde og udfordringer
Det er ikke nemt at have ko og kalv sammen, og det koster på bundlinjen. Men det gør Gert Lassen glad, og så håber han på h...
06.03.20
Kvægkongres: Smittebeskyttelse - Træk forværket tilbage og køb en ekstra vandkop
Bygningskonsulent Robert Pedersen gav en række konkrete tips i indlægget Smittebeskyttelse i nye og eksisterende stalde.
06.03.20