Feedback Form

Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 13-03-2010

Diverse Fjerkrae - 003

Oprettet: 13-03-2009

Produkter, der må anvendes til rengøring og desinfektion i den økologiske produktion




Listen over tilladte midler findes i "Vejledning om økologisk jordbrugsproduktion", bilag 6, side 164. Vejledningen findes på Plantedirektoratets hjemmeside .

  • Kalium-natriumsæbe
  • Vand og damp
  • Læsket kalk
  • Kalk
  • Ulæsket kalk
  • Natriumhypoklorid (f.eks. blegevand)
  • Kaustisk soda
  • Kaliumhydroxid
  • Hydrogenperoxid
  • Naturlige planteekstrakter
  • Citronsyre, pereddikesyre, myresyre, mælkesyre, oxalsyre og eddikesyre
  • Alkohol
  • Salpetersyre (mælke- og mejeriudstyr)
  • Fosforsyre (mælke- og mejeriudstyr)
  • Formalin
  • Produkter til rengøring og desinficering af yver og malkeudstyr - godkendt af Fødevarestyrelsen
  • Natriumkarbonat
Sidst bekræftet: 13-03-2009 Oprettet: 13-03-2009 Revideret: 13-03-2009

Forfatter

Fjerkræ