Feedback Form

  

Oprettet: 25-07-2014
Revideret: 13-02-2015

Crimpning af korn kræver fokus på dosering af syre

Et projekt om crimpning af korn hos otte økologiske mælkeproducenter i høsten 2013 viste stor usikkerhed omkring doseringen af syre. Projektet fandt, at crimpning koster fra 20-30 kr. pr. 100 kg, og at et overforbrug af syre gør metoden unødvendig dyr.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 20-12-2018 Oprettet: 25-07-2014 Revideret: 13-02-2015

Forfatter

Økologi
Specialkonsulent

Finn Strudsholm

Økologi Innovation


Konsulent

Arne Munk

Økologi Innovation


Af samme forfatter

Jod til malkekøer
Mangel på jod til malkekøer er sjældent under danske forhold, mens forsyning med jod over køernes behov kan give et uønsket...
11.06.19
Tips til fodring og håndtering af økologiske småkalve på græs
Økologiske kalve på 4­–6 måneder skal på græs i sommerperioden fra 1. maj til 1. september. Artiklen samler en række tips, ...
21.05.19
Udskrift i DMS giver overblik over behandlinger i økologiske kvægbesætninger
DMS-udskriften ”Behandlingsoversigt øko” optæller løbende behandlinger på enkeltdyr i økologiske besætninger. Udskriften gi...
16.05.19
Regler for økologiske småkalve på græs
Økologiske kalve på 4–6 måneder skal have adgang til græsarealer i sommerperioden fra 1. maj til 1. september, når vejrforh...
16.05.19
Økologiske dyr på græs kræver særlig opmærksomhed for at undgå leverikter.
Forekomsten af leverikter er højere hos økologiske slagtedyr end hos konventionelle. Det viser en opgørel-se på fem års dat...
16.05.19