Oprettet: 28-01-2020

Fytase i korn og dets betydning ved fodring af svin og fjerkræ

Fytase er et naturligt forekommende enzym i korn og den største fytaseaktivitet findes i rug og den mindste i havre.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 28-01-2020 Oprettet: 28-01-2020 Revideret: 28-01-2020

Forfatter

Økologi Innovation
Konsulent, Fjerkræ

Niels Finn Johansen

Økologi Innovation


Specialkonsulent

Lars Egelund Olsen

Økologisk Planteteam


Specialkonsulent

Kristian Knage-Drangsfeldt

Økologi Innovation


Af samme forfatter

Deltag i gratis webinar om dyrkning af økologisk hamp
Hold din viden opdateret på ny webinarrække: ”ØKOLOGI WEBINAR”. Dette er det andet webinar i rækken, og det handler om dyrk...
27.03.20
Deltag i gratis webinar om økologisk ukrudtsbekæmpelse i foråret
Hold din viden opdateret på ny webinarrække: ”ØKOLOGI WEBINAR”. Første webinar handler om økologisk ukrudtsbekæmpelse i for...
27.03.20
Regler for økologisk svinehold
Oversigt over de vigtigste regler for økologisk svinehold
26.03.20
Vejledning i ukrudtsharvning og radrensning
Ukrudt er til stadighed en stor udfordring for mange økologer, og det er ofte en væsentlig grund til lavere udbytter ved øk...
20.03.20
Hvis hønerne skal holdes på stald på grund af fugleinfluenza?
Strategi for at undgå dårlig velfærd i perioder med staldpligt v. Niels Finn Johansen, SEGES Økologi Innovation
06.02.20