Oprettet: 23-04-2012

Hampekage som proteinkilde til økologiske svin

Hampekage som proteinkilde er mest interessant til slagtesvin, i mindre grad til søer, og mindst til smågrisene, når der alene ses på proteinsammensætning og råproteinindhold.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 09-04-2020 Oprettet: 23-04-2012 Revideret: 23-04-2012

Kontakt

Chefkonsulent

Sven Hermansen

Økologisk Planteteam


Specialkonsulent

Kristian Knage-Drangsfeldt

Økologi Innovation


Forfatter

Økologi
Specialkonsulent

Lars Egelund Olsen

Økologisk Planteteam


Ole Lund

Af samme forfatter

Fytase i korn og dets betydning ved fodring af svin og fjerkræ
Fytase er et naturligt forekommende enzym i korn og den største fytaseaktivitet findes i rug og den mindste i havre.
26.05.20
19.05.2020: Vælg den rigtige strategi til bekæmpelse af rodukrudt
På webinaret får du indblik i hvilke strategier, der er mest effektive til de enkelte arter af rodukrudt.
18.05.20
Ukrudt med løvblade er svært at bekæmpe med striglen uden stor afgrødeskade
Det kolde og tørre forår har gjort det svært at opnå en god effekt af blindstriglingen, da ukrudt og afgrøde er spiret frem...
06.05.20
Dyrkningsvejledning - økologisk vårbyg
Dyrkning af vårbyg kan have flere formål - produktion af foderkorn, maltbyg eller dæksæd for udlæg.
07.04.20
Dyrkningsvejledning - økologisk vårhvede
Vårhvede bliver fortrinsvis dyrket som brødhvede. Den modner senere, og er mere stivstrået end anden vårsæd.
03.04.20