Feedback Form

Du er her: LandbrugsInfo > Økonomi > Finansiering

Finansiering

Her får du et overblik over relevante nyheder, kurser og produkter indenfor finansiering. Du får mulighed for at følge med i udviklingen på de finansielle markeder, og du bliver opdateret på den nyeste viden.

Derudover har vi samlet forskelligt relevant materiale, som konsulenterne i DLBR kan bruge, når de skal hente inspiration til, hvordan den gode kreditansøgning skal sammenstykkes.  

Nedenfor finder du bl.a. links til relevante sider omkring finansiering, herunder AgroMarkets, forskellige nyhedstjenester samt morgenmeldingerne fra udvalgte finansielle aktører på det danske marked.

 Artikler

 Kurser indenfor finansiering

Tag på et af Akademiets kurser indenfor Finansiering og formue, eller bliv inspireret af et andet spændende tilbud om uddannelser eller virksomhedskurser på SEGES Akademi.

 Relaterede sider

 Horisontberegninger

God finansrådgivning starter med horisontberegninger
Få svar på, hvorfor landmanden skal rådgives om risikoen ved hans finansiering.
Læs mere  

Nye artikler

Uge 33 – Nordkorea påvirker renterne
Udover inflationsnøgletal er rentemarkedets fokus på konflikten mellem Nordkorea og USA. Trump truer med bål og brand, hvis...
16.08.17

Uge 32 – Renterne følger ikke økonomien
Sidste uges amerikanske jobrapport hævede renterne fra det laveste niveau siden slut juni. Den seneste tids rentefald er sk...
08.08.17

Ansvarlig

Økonomi & Virksomhedsledelse
Specialkonsulent
Kenneth Kjeldgaard
SEGES Finans & Formue Aps