Feedback Form

Du er her: LandbrugsInfo > Økonomi > Finansiering

Finansiering

Her får du et overblik over relevante nyheder, kurser og produkter indenfor finansiering. Du får mulighed for at følge med i udviklingen på de finansielle markeder, og du bliver opdateret på den nyeste viden.

Derudover har vi samlet forskelligt relevant materiale, som konsulenterne i DLBR kan bruge, når de skal hente inspiration til, hvordan den gode kreditansøgning skal sammenstykkes.  

Nedenfor finder du bl.a. links til relevante sider omkring finansiering, herunder AgroMarkets, forskellige nyhedstjenester samt morgenmeldingerne fra udvalgte finansielle aktører på det danske marked.

 Artikler

 Kurser indenfor finansiering

Tag på et af Akademiets kurser indenfor Finansiering og formue, eller bliv inspireret af et andet spændende tilbud om uddannelser eller virksomhedskurser på SEGES Akademi.

 Relaterede sider

 Horisontberegninger

God finansrådgivning starter med horisontberegninger
Få svar på, hvorfor landmanden skal rådgives om risikoen ved hans finansiering.
Læs mere  

Nye artikler

Uge 17 – Lettelse efter fransk valg
De finansielle markeder er lettet efter valgresultatet til 1. runde af det franske præsidentvalg og kvitteret med rentestig...
26.04.17

Uge 16 – Laveste niveau i 2017
Renterne er faldet yderligere efter USAs nøgletal og geopolitiske spændinger i Nordkorea og Syrien. Mon ugens europæiske nø...
19.04.17

Ansvarlig

Økonomi & Virksomhedsledelse
Specialkonsulent
Kenneth Kjeldgaard
SEGES Finans & Formue Aps