Oprettet: 17-01-2020

Forsøgsarbejde: Supplerende forsøgsplan 2020 med sorter i vårbyg er klar til bestilling

Det er tid til bestilling af supplerende sortsforsøg.

Nedenstående forsøgsplan med vårbygsorter er klar til bestilling.

Forsøgsplanen kan ses ved at klikke på plannr i tabellen nedenfor. Forsøget bestilles via BESTIL-knappen i øverste højre hjørne på forsøgsplanen. Husk, at man skal være logget ind for at foretage bestillingen og at det desværre ikke er muligt at se, hvor mange forsøg man har bestilt. I tvivlstilfælde er I altid velkomne til at kontakte Teknologisk Institut (Michael Erlang-Nielsen, mie@teknologisk.dk mobil 7220 1479).

Forsøgene SKAL bestilles direkte fra Landsforsøgsplanen. Den er ikke en del af Landsforsøgsenhedens "pakke" og vil ikke blive forhåndstildelt.

BEMÆRK: Et supplerende forsøg koster 3.500,- pr. per forsøg man bestiller. Beløbet dækker oprettelse af forsøgsplanen, fremskaffelse, håndtering og forsendelse af udsæden samt revision af forsøgsdata og publicering på Sortinfo. Beløbet bliver lagt på som fradrag på planen. Kontakt chefkonsulent Jon Birger Pedersen, jbp@seges.dk hvis der er spørgsmål vedrørende dette.

VIGTIGT: Hvis forsøget ikke anlægges iflg. planen, se tekstafsnit ’Forsøgsbetingelser’ i forsøgsplanen.

Levering af udsæd: Der vil blive leveret 5 kg udsæd af hver sort, hvilket giver mulighed for at anlægge en ekstra gentagelse uden svampebehandling med valgfri placering, hvorfra observationer kan indgå i registreringsnettet for sygdomme. En eventuel ekstra gentagelse uden svampebekæmpelse MÅ IKKE oprettes i forsøgets design.

Deadline for bestilling: torsdag den 30. januar 2020. Det er IKKE muligt at få tildelt supplerende sortsforsøg efter denne dato!

Plannr. Titel Bestillingsdeadline Antal forsøg
010052020 Vårbygsorter 30-01-2020 25
   
Sidst bekræftet: 17-01-2020 Oprettet: 17-01-2020 Revideret: 17-01-2020

Forfatter

PlanteInnovation