Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 03-03-2020

  

Oprettet: 04-03-2019

Hvilket abonnement skal du have for at graduere kvælstof i CropManager?

Du skal have tilvalgt modulet "Positionsbestemt tildeling af gødning" til CropManager, før du kan udarbejde og downloade tildelingsfiler til gradueret tildeling af kvælstof til vinterraps og vintersæd.

I 2019 er det ikke længere gratis at udarbejde tildelingskort til kvælstof i CropManager. Derfor skal du have tilvalgt det rigtige modul for at få adgang til de relevante værktøjer i programmet.

Modulet hedder ”Positionsbestemt tildeling af gødning” og tilvælges på PlanteIT’s abonnementside. (Siden kræver landmand.dk login, da der er tale om et modul til CropManager.)

Prisen for modulet afhænger af bedriftsstørrelsen. Den årlige pris fremgår denne prisliste. Bemærk dog, at i 2019 fås modulet til halv pris.

Du kan altid ringe til Kundecentret på SEGES, som vil hjælpe dig med at komme i gang eller hjælpe dig, hvis du har problemer med at bruge programmet.

I denne video kan du se, hvordan du laver tildelingskort i CropManager. (ingen lyd)

Figur 1. I CropManager kan du udarbejde og downloade tildelingskort for kvælstof til vinterraps og vintersæd. Her er der udarbejdet et kort til gradueret tildeling af gennemsnitlig 200 kg NS 26-14 pr. ha til vinterraps.

Sidst bekræftet: 04-03-2019 Oprettet: 04-03-2019 Revideret: 04-03-2019

Forfatter

PlanteInnovation
Landskonsulent, Gødskning

Torkild Søndergaard Birkmose

Gødning/Produktion


IT Konsulent

Christian Brandt Møller

Business Development