Oprettet: 30-04-2020
Revideret: 03-05-2020

Kend maskinen, før du bruger den

Den opdaterede udgave af ’Markens maskiner’ klæder dig på til at vælge de rigtige maskiner til markdriften – og til at få mest muligt ud af dem.

Det er afgørende for bedriftens økonomi, at man vælger de rigtige maskiner til arbejdet i marken. ’Markens Maskiner’ fra SEGES Forlag hjælper dig med at træffe de korrekte valg og få mest muligt ud af maskinerne. 

Henning Sjørslev Lyngvig, Maskinkonsulent hos SEGES, er medforfatter på bogen, og han siger:

”Markens maskiner giver en god baggrundsforklaring på de plantefaglige og tekniske løsninger – blandt andet vedr. såmaskiner, handelsgødningsspredere, maskiner til husdyrgødning og maskiner til grovfoder”.

Piist: Du kan også hoppe over på SEGES Forlags Facebook-side og deltage i konkurrencen om et eksemplar af bogen. Konkurrencen løber indtil 5. maj kl. 8.30.

Opdateret udgave af gammel kending
’Markens Maskiner’ er en spritny udgave af en gammel kending, som har været på forlagets hylder siden 1989. 2020-udgaven er opdateret med den nyeste viden og de seneste tal og er rigt illustreret med nye fotos og figurer. Bogens styrke er, at den i detaljer beskriver, hvordan maskinerne er konstrueret, hvordan de fungerer, og til hvilke arbejdsprocesser de bruges. Samlet set giver bogen en solid viden til alle, der beskæftiger sig med landbrugsmaskiner – hvad enten de køber dem eller kører dem.

Markens Maskiner følger i store træk markarbejdets forløb: såning, gødskning, plantepleje og høst. Derudover behandles emnet læsning og transport. Der er desuden et helt kapitel tilegnet teori og praksis omkring markvanding.

Den læsevenlige tekst, de mange illustrationer, og det fyldige stikordsregister gør bogen relevant for såvel elever som for landmænd og alle andre, der interesserer sig for maskiner og ønsker sig et godt opslagsværk.

Køb bogen.

Sidst bekræftet: 03-05-2020 Oprettet: 30-04-2020 Revideret: 03-05-2020

Forfatter

SEGES Forlag
Forlagsredaktør

Max Jørgensen

SEGES Forlag