Af samme forfatter
Efter tre år med fasefodring af goldkøerne er kodødeligheden faldet til et minimum hos André Katers. Han har også fået bugt med ketose, mælkefeber og opstartsproblemer efter kælvning.
Læs om: Turbo på udviklingenaf digital foderstyring og grovfoderproduktion; Hvor mange naturpoint scorer din bedrift. m.m.
Læs om: Jeg er mor for mine babykalve; Direktørrolle giver frihed og skaber resultater; Stor japansk interesse for dansk mælke-produktion m.m.
Nu ved jeg køerne har megalange tunger; Driv forretning som Mærsk; Høj kodødelighed i sommeren 2019 ......
1.500 børn og voksne blev klogere på mælkeproduktion til Åbent Landbrug på gården St. Hessel søndag den 15. september.
Et minivådområde er til fordel for naturen, landbrugets image og bedriften, mener en mælkeproducent ved Storvorde.
De ukrainske medarbejdere på Solbakken Agro i Nordjylland har stort udbytte af at lære dansk på bedriften.
Her taler vi allesammen dansk; Vand giver liv til naturen og bedriften; m.m.
Onsdag den 25. september kl. 9-11.30 inviterer Landbrugsstyrelsen til et gratis infor-mationsmøde om miljøteknologiordningen på styrelsens kontor i Kolding.
Fokus på medarbejdernes trivsel giver pote; Udsigt til majshøst fra midt i september; Tjek nu for drægtighed før I sender til slagtning.... m.m.
Landmænd på 62 gårde, heraf 31 mælkeproducenter, fortæller om deres arbejde med at mindske klimaaftrykket til Åbent Landbrug søndag den 15. september kl. 10-16.
RYK’s drægtighedstest via ydelseskontrollens mælkeprøver benyttes af godt 400 landmænd. En af dem roser metoden for at spare ham megen tid.
På Vindinggård ved Vejen har man betonmure mellem kalveboksene og lader være med at flytte rundt på kalvene for at reducere smitterisikoen.
Artikel fra Magasinet Kvæg, juni 2014