Feedback Form

Af samme forfatter
How heavy lifts your joints can stand depends on your sex and physical fitness. Many farmes are worn down too soon. Some have to leave the business and others undergo surgery. Learn what you can do to prevent wear damage.
På denne side finder du rapporter om ulykker samt faktaark, der hjælper dig til at undgå arbejdsulykker på landet. Begge dele er en del af BAR Jord til Bords Sikkerhedskampagne, der gennemførtes i 2010.
En 43-årig mand mistede livet, da han på sin gård blev klemt ihjel under en bobcat.
Hvor tunge løft kan dine led kan holde til afhænger af køn og kondition. Mange landmænd nedslides for tidligt. Nogle må forlade erhvervet og andre gennemgår operationer. Læs og se hvad du selv kan gøre inden det bliver for sent.
Lige før rapshøsten gik i gang, skulle en medarbejder montere en ekstra sidekniv på mejetærskeren. Kniven leveres med en beskyttelsesskinne, men den fjernede medarbejderen, da den sad i vejen for monteringen.
Medarbejderen hos en kartoffelproducent var i gang med at køre kartofler hjem fra marken. Men efter femte læs fandt ejeren ham begravet – fra livet og op – under anhængerens bagsmæk og læsset af kartofler.
Alvorlige hovedskader, der krævede overførsel til Rigshospitalet: Så galt gik det for en dreng fra Midtsjælland, da han sammen med en kammerat fik skovlen fra en frontlæsser ned over sig.
Alvorlige hovedskader, der krævede overførsel til Rigshospitalet. Så galt gik det for en dreng fra Midtsjælland, da han sammen med en kammerat fik skovlen fra en frontlæsser ned over sig.
En meget forenklet håndtering og forklaring af APV’en.