Standardvisning
Byggeri
Brandsikkerhed
Byggeblade
Byggeteknik
Bygnings- og landskabsplanlægning
FarmTest
Gylletanke og møddinger
Lade- og lagerbygninger
Landbrugets boliger
Stalde
Energi
Andre teknologier
Biobrændsel
Biogas
Bioraffinering
Energiafgrøder
Spar Energi
Fjerkræ
Fjerkræstalde
Fjerkræøkonomi
Fodring
Hygiejne
Klima og energi
Konsumæg
Miljø & godkendelser
Nyhedsbreve
Slagtefjerkræ
Velfærd og etik
Veterinære forhold
Økologisk fjerkræ
Får
Avl og registrering
Fodring
Lovgivning
Produktion
Sundhed og sygdomme
Heste
Arrangementer/kalender
Avl
Avlsforbund
Brugsafprøvning
Fodring
Handelsforhold
HesteData
Hestepas
Lovgivning
Mærkningspladser
Naturpleje
Staldforhold
Stambogsføring og registrering
Sundhed
Transport
Voldgift
IT
Byggeri
Internet: Information og kommunikation
Kvæg
Maskiner & arbejde
Mobil
Planteavl
Svin
Økonomi
Jura
Ansættelsesret
Direkte arealstøtte 2015-2020
Ejer- og generationsskifte
Ekspropriation og veje
Enkeltbetalingsordningen
Familiejura
Forvaltningsret
Kontrakter
Krisehåndtering
Krydsoverensstemmelse
Landbrugsindberetning (GHI)
Landbrugsjura
Landbrugsloven m.v.
Miljøret
Persondata
Skat
Socialjura
Kvæg
Arbejdsplanlægning på kvægbedrifter
Avl
Dyrevelfærd og dødelighed
Foder
IT værktøjer
Konsulentsiden Kvæg
Kvægkongressen
KvægNYT
KvægNøglen
Kvægstalde
Kødproduktion
Malkekøer og opdræt
Miljø
Mælkekvalitet
Produktions- og økonomistyring
Produktionsøkonomi
Registrering og mærkning
Reproduktion
RYK - Ydelseskontrol
Staldteknik
Sundhed og sygdomme
Ta' Stilling - Ta' Handling
Tal om kvæg
Økologisk produktion
Ledelse
Bestyrelse & Advisory Board
Forretningsudvikling
Helhedsorienteret risikostyring
Mentorordning i landbruget
Personaleledelse
Strategi
Værditilvækst
Maskiner
Afgrødeetablering
Handels- og husdyrgødning
Høst, optagning og opbevaring
Jordbearbejdning
Maskinøkonomi
Meddelelser, erhvervs & landboret
Produktionsrådgivning - mark
Præcisionsjordbrug og GIS
Sprøjteteknik
Statistik over solgte maskiner
Såmaskiner
Traktorer
Transport og læsning
Vandingsteknik og pumper
Miljø
Ammoniak og lugt
Grundvand
Klima
Miljøgodkendelse
Miljøtiltag
Målrettede virkemidler og regulering
Natur- og arealforvaltning
Natura 2000
Pesticider i miljøet
Projekter
Udvaskningsforsøg
Vandplaner
Vådområder
Planteavl
Afgrøder
Biavl
Dræning
Gødskning
Havebrug
Jordbearbejdning
Jordbund
Konkurrencedygtig Planteproduktion
Landsforsøg og resultater
Miljø
OnFarm forsøg
Plantekongres
Planteværn
Produktionsrådgivning - mark
Produktionsøkonomi - planteavl
Præcisionsjordbrug og GIS
Tilskud - planteavl
Udviklingspulje for plantesektoren
Vanding
Vejret
Økologi
Rådgivning
Rådgivningsmetoder
Rådgivning af deltidslandmænd
Videnformidling
Tværfagligt
Virksomhedsrådgivning
Svin
GHI
Produktions- og økonomistyring
Produktionsøkonomi
Økologisk svineproduktion
Tværfagligt
Ammoniak og lugt
Arbejdssikkerhed
Bundlinje NU!
Energi
FarmTest
Fødevaresikkerhed
Gylleseparering
Tilskud
Økologi
Bioteknik
Bæredygtighed - økologi
Dyrevelfærd - økologi
Fjerkræ - økologi
GMO
Græsrodsforskning
Klima
Konsulenter
Kvæg - økologi
Markedet for afgrøder
Omlægning til økologisk drift
Planteavl - økologi
Produktionsøkonomi
Proteinforsyning til husdyr
Regler for tilskud
Regler for økologisk produktion
Samarbejde mellem bedrifter
Sundhedsrådgivning
Svin
Udfasning
Økonomi
Ansættelsesret
Benchmarking
Budgetkalkuler
Direkte Arealstøtte 2015-2020
Ejer og Generationsskifte
Familiejura
Finansiering
Investering
IT værktøjer
Krisehåndtering
Pension
Produktions- og økonomistyring
Produktionsøkonomi
Regnskab og revision
Selskaber
Skat
Socialjura
Økonomiske analyser
Tværfaglige emner
Ammoniak og lugt
Arbejdssikkerhed
Bundlinje NU!
Energi
FarmTest
Fødevaresikkerhed
Branchekode
Gylleseparering
Tilskud
Du er her:
LandbrugsInfo
>
Tværfaglige emner
>
Fødevaresikkerhed
Fødevaresikkerhed
Sidebillede
Sideindhold
Fødevaresikkerhed
Baggrunden for HACCP
Fødevaresikkerhed og HACCP
EU hygiejneregler fra jord til bord
Branchekode for primærproduktionen
Artikler
EU hygiejneregler fra jord til bord
I 2004 indførte EU ”hygiejnepakken” en række forordninger, som med basis i risikoanalyse og sporbarhed skal garantere sikre fødevarer i hele fødevarekæden fra jord til bord.
09-08-11
Baggrunden for HACCP
HACCP er en internationalt anerkendt metode til at analysere produktionen og finde frem til risici i forhold til fødevaresikkerhed. HACCP anvendes ved opbygning af egenkontrolprogrammer og er det basale element i certificerede kvalitetssystemer.
09-08-11
Fødevaresikkerhed og HACCP
Vores fødevarer skal være sikre og fri for sygdomsfremkaldende bakterier, uønskede kemikalier og andre stoffer der kan skade forbrugeren. Derfor er der i dag fokus på fødevaresikkerhed gennem hele produktionskæden fra ”jord til bord.”
09-08-11
Vis flere...
Nye artikler
Ansvarlig
Økonomi & Virksomhedsledelse
Projektchef
Liselotte Schou Hansen
Erhvervsøkonomi
lsh@seges.dk