Feedback Form

Du er her: LandbrugsInfo > Tværfaglige emner > Landdistriktsudvikling

Landdistriktsudvikling

Rapsmark

Vi er involveret i alle aspekter af landdistriktsudvikling. Vi former projekter og formidler højaktuel viden, der skaber udvikling og værditilvækst i landdistrikterne.

Vi hjælper med strategi og konkrete aktiviteter i forbindelse med projektudvikling og fundraising. Vi har en aktuel og komplet viden om en lang række tilskudsordninger. Herunder samtlige ordninger i det danske landdistriktsprogram for 2007-2013. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Vi bidrager med nye projekter og forretningsudvikling ved at kombinere forskellige kompetencer med den viden og kreativitet, der findes på landet. Både når det drejer sig om fødevareproduktion, mennesker og bosætning, erhvervsliv, innovation samt natur og miljø.

Vi udvikler sammenhængskraften på landet og øger forståelsen for landbrugsproduktionen. Det sker gennem bredere projekter, hvor flere fagområder og befolkningsgrupper arbejder sammen om fælles mål. I den forbindelse er landbruget ofte en attraktiv og uundværlig samarbejdspartner.

 Artikler

Nye artikler

Ansvarlig

Planter & Miljø
Jørgen Korning

 Værdibaseret rådgivning

Værdibaseret Rådgivning i Landdistriktsudvikling

 Nyhedsbrev

Alle tidligere udsendte nyhedsbreve i Landdistriktsudvikling fra 2004 og indtil sidst nye.