Feedback Form

Begivenheder
22. og 23. oktober 2019 holder SEGES Svineproduktion årsmøde med efterfølgende faglig kongres for cirka 2200 deltagere i MCH Herning Kongrescenter.
Få information om regler for tilskud til naturpleje, hør om gode erfaringer med naturpleje som driftsgren, udveksl erfaringer og hør om lokale initiativer.
Kom og hør om multifunktionelle efterafgrøder
Få information om regler for tilskud til naturpleje, hør om gode erfaringer med naturpleje som driftsgren, udveksl erfaringer og hør om lokale initiativer.
Lønområdet udvikler sig hele tiden med nye regler og praksis, hvilket alle der arbejder med løn, bør kende til. På dette kursus har vi udvalgt de regler og ændringer, der har direkte betydning for dit job som lønassistent.
Kurset afholdes tirsdag d. 12. november 2019 hos SEGES i Agro Food Park.
Kan du se, hvad planterne på billedet mangler? Nej? Så er det altså nu, du skal tage på kurset ”Diagnosticering af mangelsygdomme hos planter”! Det bliver nemlig det sidste af slagsen i lang tid.
Kongressen afholdes d. 20. - 21. november 2019 Vingsted Hotel & Konferencecenter.
Deltag i temadagen og få den nyeste viden om, hvordan du skal dyrke din vårbyg og vinterraps.
For fjerde år i træk udbydes kurset i praktisk planteernæring i samarbejde med Københavns Universitet. Dette er foreløbig sidste gang. BEMÆRK NY TILMELDINGSDATO: 9. OKTOBER.
Plantekongressen rummer hele det faglige område omkring planteproduktion, miljø og natur. Den retter sig mod alle interessenter indenfor området som f.eks. landmænd, rådgivere, forskere, offentligt ansatte og studerende.
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for landmænd med kvægbedrifter, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget.