Feedback Form

Begivenheder
SEGES’ økologiske Landsforsøg
Store Frødag er årets begivenhed i 2019 inden for frøavl. Den er et must både for dig, der allerede er frøavler og for dig, som overvejer at blive det.
SEGES’ økologiske Landsforsøg
SEGES’ økologiske Landsforsøg
Marktur med aktuelle emner inden for konventionel og økologisk planteavl, mekanisk ukrudtsbekæmpelse og efterfølgende debat om nye veje til bekæmpelse af ukrudt.
- new protein sources for Europe
Har du husket at tilmelde dig til kornfestivallen d. 26. – 28. juni på Kalø? Kom og få inspiration til dyrkning af nye kornsorter og udvikling af kvalitets kornprodukter
The European Diversity Cereal Festival in Denmark will bring together parallel sessions of baking workshops, beer workshops, field demonstrations, market place, posters and lectures.
Skal du med til USA's mælkestat nr. 2 og blive inspireret om grovfoderproduktion på en studietur den 22.- 30. juni 2019?
SEGES’ økologiske Landsforsøg
SEGES’ økologiske Landsforsøg
Program kommer senere
På to dage tager vi dig med rundt om højaktuelle temaer indenfor dansk svineproduktion. Du får korte og lange indlæg - og der vil være mulighed for spørgsmål og debat.
Se nye teknologier og løsninger til dansk landbrug på Future Croppings demonstrationsareal på Vindumovergaard ved Bjerringbro.
22. og 23. oktober 2019 holder SEGES Svineproduktion årsmøde med efterfølgende faglig kongres for cirka 2200 deltagere i MCH Herning Kongrescenter.
Lønområdet udvikler sig hele tiden med nye regler og praksis, hvilket alle der arbejder med løn, bør kende til. På dette kursus har vi udvalgt de regler og ændringer, der har direkte betydning for dit job som lønassistent.
Kongressen afholdes d. 20. - 21. november 2019 Vingsted Hotel og Konferencecenter.
Plantekongressen rummer hele det faglige område omkring planteproduktion, miljø og natur. Den retter sig mod alle interessenter indenfor området som f.eks. landmænd, rådgivere, forskere, offentligt ansatte og studerende.
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for landmænd med kvægbedrifter, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget.