Feedback Form

Begivenheder
Kurset omhandler den nye dagpengereforms betydning for reglerne om arbejdsløshedsforsikring og efterløn med fokus på selvstændige. Kurset sikrer, at du kender de nye love og regler og kan anvende dem i arbejdet med dine kunder.
Kom med til Fodringsdag ’19, og lær det nyeste om fodring af malkekøer.
På to dage tager vi dig med rundt om højaktuelle temaer indenfor dansk svineproduktion. Du får korte og lange indlæg - og der vil være mulighed for spørgsmål og debat.
Kurset er for dig, som vil være helt skarp på håndteringen af opsigelsessituationen, og for dig, der vil være opdateret på de praktiske og skattemæssige konsekvenser af den nye ferielov samt overgangsreglerne, som træder i kraft den 1. september 2019.
På dette års socialjuraseminar får du den nødvendige viden om nye regler og reformer og deres betydning for dit daglige arbejde og dine kunder. Vi sætter bl.a. fokus på regler og praksis i forhold til den nye dagpengereform samt på den svære samtale.
Se nye teknologier og løsninger til dansk landbrug på Future Croppings demonstrationsareal på Vindumovergaard ved Bjerringbro.
Sæt kryds i kalenderen den 10. oktober 2019. Denne dag kan du komme på kursus og få en målrettet opdatering inden for praktisk anvendelse af handels-og husdyrgødning på et fagligt grundlag.
22. og 23. oktober 2019 holder SEGES Svineproduktion årsmøde med efterfølgende faglig kongres for cirka 2200 deltagere i MCH Herning Kongrescenter.
Lønområdet udvikler sig hele tiden med nye regler og praksis, hvilket alle der arbejder med løn, bør kende til. På dette kursus har vi udvalgt de regler og ændringer, der har direkte betydning for dit job som lønassistent.
Kongressen afholdes d. 20. - 21. november 2019 Vingsted Hotel og Konferencecenter.
Plantekongressen rummer hele det faglige område omkring planteproduktion, miljø og natur. Den retter sig mod alle interessenter indenfor området som f.eks. landmænd, rådgivere, forskere, offentligt ansatte og studerende.
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for landmænd med kvægbedrifter, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget.