Feedback Form

Begivenheder
Deltag i temadagen og få den nyeste viden om, hvordan du skal dyrke din vårbyg og vinterraps.
Vigtigheden af at bevare en sund, levende og frugtbar landbrugsjord, der både gavner landmænd og samfund, markeres hvert år den 5. december. I år er temaet stop jorderosion.
Deltag i årets konference om økonomi og virksomhedsledelse i landbruget og få inspiration til, hvordan du som leder og din bedrift bliver en succes – nu og i fremtiden.
For fjerde år i træk udbydes kurset i praktisk planteernæring i samarbejde med Københavns Universitet. Dette er foreløbig sidste gang. BEMÆRK NY TILMELDINGSDATO: 9. OKTOBER.
Plantekongressen rummer hele det faglige område omkring planteproduktion, miljø og natur. Den retter sig mod alle interessenter indenfor området som f.eks. landmænd, rådgivere, forskere, offentligt ansatte og studerende.
Tag med på kurset og bliv certificeret til at udføre RISE-bæredygtighedsanalyser, som måler bæredygtigheden på danske landbrugsbedrifter.
Orienteringsmødet afholdes den 4. februar på Comwell, Middelfart . Tilmeldingsfrist den 3. januar 2020.
Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for landmænd med kvægbedrifter, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets højdepunkt indenfor grovfoderproduktion. Kom, se og mærk det nyeste indenfor grovfoderproduktion på 2 veldrevne bedrifter tirsdag d. 9. juni. Program og tilmelding følger.