Oprettet: 24-10-2018

Fortællinger fra landmænd om ejer- og generationsskifte

Mød en række unge landmænd, der alle er i gang med eller har været igennem et ejer- eller generationsskifte. Og få inspiration fra de landmænd, der står på tærsklen til at skulle ud af erhvervet. Hør deres historier om ejer- og generationsskifte her.

De nye kræfter i dansk landbrug

Mød en række unge landmænd, der alle er i gang med eller har været igennem et ejer- eller generationsskifte. Hør om deres erfaringer, udfordringer og oplevelser undervejs, og få deres bedste råd til processen. Læs mere her.

 

På den anden side af generationsskiftet

Christina Elgaard var i 2015 ved at forberede et generationsskifte med sin far. Så lagde de det for en kort stund på hylden, inden det hele gik igennem i 2016. Nu er de ude på den anden side. Hør om deres overvejelser, udfordringer og erfaringer undervejs, og hvordan det hele er gået. Læs mere her.

Det gode ejer- eller generationsskifte

Et godt ejer- eller generationsskifte kræver dialog, og at man kommer i gang i god tid. Men hvad skal du forberede, og hvad skal du overveje? Hør svaret fra en række landmænd, der selv har været igennem et ejer- eller generationsskifte. Læs mere her.

Sidst bekræftet: 10-10-2019 Oprettet: 24-10-2018 Revideret: 24-10-2018

Forfatter

Erhvervsøkonomi
Kommunikationskonsulent

Anja Kruse Christensen

Fagkommunikation


Af samme forfatter

Bliv godt klædt på til at blive virksomhedsejer
Få tjek på alle detaljerne, når du skal forfølge drømmen om at blive selvstændig landmand.
30.10.19
Bliv godt klædt på til at ejerskifte din virksomhed
Få tjek på alle detaljerne, når du skal godt videre fra livet som selvstændig landmand.
30.10.19
Opblødning af skattereglerne ved generationsskifte
Få et samlet overblik over mulighederne i opblødningen af skattereglerne omkring bo- og gaveafgift, se konsekvensberegninge...
27.11.18
Pension: Vi skal have flere landmænd med!
Ny analyse af landmændenes pensionsopsparinger viser, at landmændene gennemsnitligt set er gode til at spare op. Men der er...
01.11.18
Det gode ejer- eller generationsskifte
Et godt ejer- eller generationsskifte kræver dialog, og at man kommer i gang i god tid. Men hvad skal du forberede, og hvad...
24.10.18

 Faktaboks

Drømmen om herre i eget hus
Der er mange måder at blive selvstændig landmand på. I tegnefilmen fortæller vi om tre unge landmænd, der har valgt lidt utraditionelle veje. 

Bliv inspireret til dit ejerskifte
Kom hele vejen rundt om dit ejerskifte. Få inspiration til at overveje både de personlige og de økonomiske aspekter af et ejer- eller generationsskifte.