Feedback Form

KvægInfo - 2467

Oprettet: 23-06-2015

Den friske linje, græs

Den friske linje, græs, er den analyse der anvendes, når man vil have informationer om foderværdien i det ensilerede græs.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 08-06-2018 Oprettet: 23-06-2015 Revideret: 23-06-2015

Forfatter

Kvæg
Seniorkonsulent

Henrik Martinussen

HusdyrInnovation, Foderkæden, kvæg


Landskonsulent

Ole Aaes

HusdyrInnovation, Foderkæden, kvæg


Af samme forfatter

Strø dig til mindre lungebetændelse
Kalve med rigeligt strøelse har markant lavere risiko for at få luftvejslidelser.
14.10.19
Minimal bakteriemængde i råmælken forbedrer kalvens immunstatus
Bakterier i råmælken reducerer kalvens optagelse af antistoffer. Varmebehandling kan være en del af løsningen, men god hygi...
03.10.19
Giv kalven råmælk hurtigst muligt efter fødslen
Allerede fire timer efter fødslen er kalvens evne til at optage antistoffer fra råmælken nedsat markant – og et døgn efter ...
01.10.19
Malk koen hurtigt efter kælvning
Koens råmælk fortyndes hver time, der går efter malkning.
30.09.19
Selenberiget gødning til græs
Selenindholdet i dansk grovfoder er lavt. For at sikre forsyningen, kan gødskning med selenberiget gødning være en mulighed...
28.08.19