Feedback Form

  

Oprettet: 14-12-2017

Tag din virksomhedsledelse et niveau op

Hvordan ved man, at man er en god virksomhedsleder? Og hvordan bliver man endnu bedre? Det giver William S. Andersen, specialkonsulent i strategi og økonomi, dig et svar på i artiklen ”Tag din virksomhedsledelse et niveau op”.

Se artiklen ”Tag din virksomhedsledelse et niveau op”. I artiklen giver William S. Andersen, specialkonsulent ved SEGES, dig et helt håndgribeligt værktøj, du kan bruge til at analysere dine egne kompetencer og kortlægge, hvor du befinder dig på rejsen fra daglig leder mod at blive en god virksomhedsleder.

 

God virksomhedsledelse er hårdt arbejde

Virksomhedsledelse er for mange en ny disciplin, og en disciplin hvor du skal arbejde for at opnå de afgørende kompetencer, der gør dig til en god virksomhedsleder. Men når det lykkes, vil det resultere i en mere robust virksomhed, hvor du har mere tid til medarbejderpleje og familie. Og økonomisk kan du se det på din bundlinje.

 

De syv vigtigste discipliner indenfor virksomhedsledelse

I artiklen gennemgår William S. Andersen de syv vigtigste discipliner inden for virksomhedsledelse, som han har observeret gennem sit arbejde som strategikonsulent. De syv discipliner er områder, hvor du med fordel kan lægge mere energi for at højne niveauet på din bedrift og skabe forbedret ledelse. Pointen her er, at hvis ikke du får gjort din virksomhedsledelse konkret og til dels målbar, risikerer du, at du aldrig udvikler dig. Du har brug for en strategiproces, hvor du formulerer dine strategiske mål.

 

Håndgribelige anbefalinger

Til sidst i artiklen får du en række håndgribelige anbefalinger til, hvordan du kommer i gang med din strategiproces, så du kan få en robust virksomhed med gode vækstmuligheder og en solid bundlinje.
Sidst bekræftet: 14-12-2017 Oprettet: 14-12-2017 Revideret: 14-12-2017

Forfatter

Økonomi & Virksomhedsledelse
Kommunikationskonsulent

Anja Kruse Christensen

Marketing & Fagkommunikation, Fagkommunikation


Lise Majgaard Mortensen

Af samme forfatter

Bliv godt klædt på til at blive virksomhedsejer
Få tjek på alle detaljerne, når du skal forfølge drømmen om at blive selvstændig landmand.
30.10.19
Bliv godt klædt på til at ejerskifte din virksomhed
Få tjek på alle detaljerne, når du skal godt videre fra livet som selvstændig landmand.
30.10.19
På den anden side af generationsskiftet
Generationsskiftet af gården Kallestrup var i 2015 lagt på skinner, men midt i processen blev Christina Elgaard og hendes f...
30.11.18
Opblødning af skattereglerne ved generationsskifte
Få et samlet overblik over mulighederne i opblødningen af skattereglerne omkring bo- og gaveafgift, se konsekvensberegninge...
27.11.18
Pension: Vi skal have flere landmænd med!
Ny analyse af landmændenes pensionsopsparinger viser, at landmændene gennemsnitligt set er gode til at spare op. Men der er...
01.11.18