Oprettet: 22-06-2017

Strategi - links

Lær mere om bl.a. dynamisk strategi, ledelse, forretningsudvikling og LifeTime Strategi.

Dynamisk strategi

Dynamisk strategi omfatter et procesforløb og en række værktøjer, som sikrer løbende tilpasning af bedriftens overordnede mål og strategi. Endvidere konkretiseres de aktiviteter, der fører frem til målet samt de interne ressourcekrav og samspillet med omgivelserne.

Omverdensanalyse

Omverdenen påvirker enhver landbrugsvirksomheds hverdag. Når du står og kigger ind i fremtiden, kan det føles usikkert at skulle vælge den mest optimale strategi for landbrugsvirksomheden. Tanken om, hvordan verden ser ud om 15, 20 eller 30 år, kan være overvældende, og der melder sig hurtigt spørgsmål som: Kan det betale sig at langtidsinvestere i teknologi på bedriften nu? Hvilke risici er der for virksomheden på både kort og langt sigt?

LifeTime Strategi

LifeTime Strategi sætter fokus på den svære samtale i familien om tiden før, under og efter ejerskiftet, samt hvordan familien drøfter ejerskiftet, livskvalitet og afstemmer forventningerne til fremtiden.

Personaleledelse

Har du brug for hjælp til, hvordan du kommer i gang med at arbejde med strategisk ledelse? Eller står du over for konkrete ledelsesudfordringer, som du har svært ved at håndtere? Uanset hvad, finder du her konkrete værktøjer til at påbegynde dit arbejde.  

Forretningsudvikling

Har du fået en fantastisk forretningsidé? Eller ønsker du at optimere din nuværende forretning? Uanset hvad baggrunden for dit ønske om forretningsudvikling er, finder du her værktøjerne til at komme fra A til Z, fra idé til produkt eller fra potentiale til optimeringsgevinst.

Værditilvækst

Spring et led over i værdikæden, få mulighed for ny forretningspotentiale og tilføj merværdi til råvaren. Projekt Værditilvækst tænker hele værdikæden ind i landbrugsvirksomheden og hjælper landmanden med at differentiere sine produkter ved bl.a. at sætte fokus på nye afsætningskanaler og finansieringsmuligheder.

 

Sidst bekræftet: 08-06-2018 Oprettet: 22-06-2017 Revideret: 22-06-2017

Forfatter

Økonomi & Virksomhedsledelse
William Schaar Andersen

Af samme forfatter

Sådan arbejder du og din rådgiver med den udvidede SWOT
Når du som landmand skal arbejde med den udvidede SWOT sammen med din rådgiver, anbefaler vi en bestemt proces. Med denne p...
23.08.19
Stor forskel på udgiften til mineraler på økologiske malkekvægbedrifter
Udgifter til indkøb af mineraler til økologiske malkekøer er stigende, og mellem bedrifter varierer udgiften fra 2 til 6 ør...
11.07.19
Aktuelt
Her kan du læse om ejerskifte, krisestyring og risikostyring.
16.02.18
Plenummøder giver dig plads til vigtige strategiske overvejelser
Som landmand skal du have tid til refleksion i løbet af et strategiforløb. Du skal have mulighed for at overveje, hvordan o...
30.06.17
Tænk højt og kickstart dit strategiforløb
Skal du i gang med et strategiforløb, eller overvejer du, om det kunne være noget for dig? Så er her nogle overvejelser, du...
29.06.17