Af samme forfatter
Når du som landmand skal arbejde med den udvidede SWOT sammen med din rådgiver, anbefaler vi en bestemt proces. Med denne procesfår I de bedste resultater ud af arbejdet, som I kan bruge i jeres strategiforløb.
Mange landmænd arbejder med forretningsudvikling på bedriften.
Der er flere faktorer, der kan spænde ben for, at en forretningsudvikling realiseres. Særligt fordi ethvert landbrug skal stå på to ben og både fokusere på den daglige drift og udviklingen af virksomheden.
Før du arbejder videre med dit optimeringsprojekt, bør du afdække de potentialer og udfordringer, din bedrift står overfor, så du sikrer, at det hænger sammen med strategien for din virksomhed. Det gør du bedst ved hjælp af et dynamisk strategiforløb.
Anbefalede processer for at få de bedste resultater ud af arbejdet med den udvidede SWOT.
Før du arbejder videre med din forretningsidé, bør du afdække de potentialer og udfordringer, din bedrift står overfor, så du sikrer, at din idé hænger sammen med strategien for din virksomhed. Det gør du bedst ved hjælp af et dynamisk strategiforløb.
Med udgangspunkt i, hvad megatrends egentlig er beskrives megatrends betydning både for samfundet og for dansk landbrug.