Feedback Form

Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 22-02-2018

  

Oprettet: 22-02-2017

Sådan forretningsudvikler landmænd i Danmark og resten af Europa

Innovation har igennem mange år været på dagsordenen ikke bare i Danmark, men også i resten af Europa. Resultaterne fra projekterne ”Veje til vækst” og ”AgriSpin” inspirerer landmænd i hele Europa til at fortsætte med at innovere og forretningsudvikle.

Gennem cases, anbefalinger og værktøjer, som fremmer innovation, inspireres landmænd, rådgivere og myndigheder til at slippe innovationslysten løs og give innovationsprocesserne et skud vitaminer.

Veje til vækst

”Veje til vækst” har med en række aktiviteter understøttet landmænd, der ønsker at gå nye veje for at skabe vækst og forbedre konkurrenceevnen i deres virksomhed.

Tjek værktøjskassen ud og læs mere om, hvordan landmændene har forretningsudviklet.

AgriSpin – Space for Innovation in Agriculture

Hvad får innovationsprocesser til at bevæge sig fremad? Og hvad stopper dem? 15 partnere fra 12 europæiske lande har igennem knap tre år arbejdet intenst på at finde svarene i regi af det europæiske projekt AgriSpin under EUs Horizon 2020-program.

Læs mere om, hvordan europæiske landmænd arbejder med innovation, og hvad deres rådgivere kan gøre for at understøtte innovationen i landbruget.

  
Sidst bekræftet: 22-02-2017 Oprettet: 22-02-2017 Revideret: 22-02-2017

Forfatter

Økonomi & Virksomhedsledelse
Heidi Hundrup Rasmussen

Af samme forfatter

Læs også