Du er her: LandbrugsInfo > Ledelse > Forretningsudvikling

Forretningsudvikling

Har du fået en fantastisk forretningsidé? Eller ønsker du at optimere din nuværende forretning? Uanset hvad baggrunden for dit ønske om forretningsudvikling er, finder du her værktøjerne til at komme fra A til Z, fra idé til produkt eller fra potentiale til optimeringsgevinst.

Tag din rådgiver med på råd og start i den fase, som hedder ”Ny start”. Vælg figuren ”Produktinnovation”, hvis du har et nyt produkt. Eller klik på figuren ”Procesinnovation”, hvis du ønsker at optimere din bedrift.

Selv om du selvfølgelig gerne vil i gang med det samme, bør du starte med at få din idé kvalificeret i et dynamisk strategiforløb. Sådan sikrer du dig, at idéen virkelig er den bedste for din virksomhed, eller at der ikke er en anden optimeringsgevinst, som påvirker din bundlinje i endnu gunstigere retning.

Under ”Ny start” kan du klikke dig videre til ”Potentialer og udfordringer” for at læse mere om Dynamisk Strategi, hvis du ikke allerede har været igennem et strategiforløb.

Du vil opdage, at du i løbet af dit arbejde med værktøjerne vil være nødt til at gå frem og tilbage imellem de forskellige faser, fordi du hele tiden bygger oven på din viden og undervejs bliver klogere på nogle af de faser, du allerede har været igennem.

Her på siden er bruttolisten af faser og værktøjer taget med for at dække alle typer af forretningsudvikling. Du og din rådgiver vil derfor opleve, at I ikke nødvendigvis skal igennem alle faser og bruge samtlige værktøjer, som præsenteres her. Det er det individuelle forløb, som bestemmer rådgivningsprocessens omfang.

 

Produktinnovation 

Procesinnovation

 

 Artikler

 Til DLBR-rådgiverne

Har din landmandskunde fået en fantastisk forretningsidé? Eller vil han optimere sin nuværende forretning?
Find værktøjerne her til at hjælpe ham. 

Nye artikler

Ansvarlig

Økonomi & Virksomhedsledelse
Udviklingschef

Jakob Lave

Future Farming