Feedback Form

Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 06-01-2019

  

Oprettet: 07-01-2016

Omlægning tager tid og kræver planlægning

Fuld omlægning til økologisk mælkeproduktion tager 1,5 - 2 år. En samlet plan for, hvornår og hvordan marken og dyrene omlægges optimerer forløbet.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 23-12-2016 Oprettet: 07-01-2016 Revideret: 07-01-2016

Forfatter

Økologi
Specialkonsulent

Finn Strudsholm

Økologi Innovation


Kirstine Flintholm Jørgensen

Af samme forfatter

Omlægningstid for økologisk oksekød
Hvornår kreaturer kan slagtes som økologiske afhænger af dyrets alder på omlægningstidspunktet, og hvilken model der benytt...
20.11.18
Kvalitet af økologisk grovfoder 2018
Udbytterne fra de økologiske grovfodermarker var mange steder markant påvirket af tørken, men tørken har på flere parametre...
17.10.18
Økologiske kalve på græs kræver særligt fokus om efteråret
Kalve og kvier over seks måneder skal som udgangspunkt være ude på græs indtil første november, når vejret, markens tilstan...
19.09.18
Toasting af hestebønner kan ikke betale sig
Nyt forsøg fra Aarhus Universitet, Foulum viser ingen positiv effekt på mælkeproduktionen ved toasting af hestebønner samme...
21.08.18
Førstekalvskøer taber let konkurrencen om en plads i stalden
Både økologiske og konventionelle mælkeproducenter udsætter som gennemsnit 25 procent af deres førstekalvskøer, inden de kæ...
10.08.18
Promilleafgiftsfonden