Feedback Form

Du er her: LandbrugsInfo > Planteavl > Landsforsøg og resultater > Forsøgsudstyr

Forsøgsudstyr

For at udføre kvalitetsforsøg er det vigtigt, at have det rigtige udstyr til rådighed. Forsøgsudstyret skal være driftsikkert og fungere fejlfrit og præcist.

Forsøgsudstyr er ikke billigt, så det kan være dyrt at anskaffe det rigtige forsøgsudstyr. Det kan derfor nogen gange være en fordel at låne forsøgsudstyr. Mulighed for at kunne erfaringsudveksle med andre om reparationer/vedligehold af maskiner eller til køb af nyt udstyr, er absolut også en fordel.

Maskindatabasen er et sted, hvor man netop kan få overblik over andres forsøgsudstyr, således at man kan låne/udleje, erfaringsudveksle eller sætte sit udstyr til salg. Det kræver medlemskab for at deltage i Maskindatabasen. Kontakt Hanne Bach (HJB@teknologisk.dk), hvis du ønsker at blive medlem.

Maskindatabasen er oprettet i et program, der hedder SharePoint Services 3.0. Sharepoint er en hjemmeside (websted), hvor man kan dele dokumenter og billeder, have en fælles kalender samt diskussioner. Maskindatabasen er oprettet som et regneark, hvor man kan søge efter forsøgsudstyr samt se, hvad man kan leje/købe af udstyr mm.

Når du er blevet oprettet som medlem, kan du logge dig på Maskindatabasen.

Du kan læse mere om mulighederne i SharePoint og om hvordan man opretter maskiner i Maskindatabasen i nedenstående vejledninger:  

Andre informationer om forsøgsudstyr

Udstyret skal kontrolleres, vedligeholdes og repareres løbende. Nedenfor findes information om indkøb, kontrol og vedligehold af forsøgsudstyr.

Nye artikler

Ansvarlig

PlanteInnovation
Faglig leder

Henrik Junker-Hansen

AgroTech