Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 23-01-2020

  

Oprettet: 22-01-2019

Forsøgsarbejde: Supplerende forsøgsplan med sorter i vårbyg er klar til bestilling

Nedenstående forsøgsplan med vårbygsorter er lagt på LandbrugsInfo og er klar til bestilling.

Forsøgsplanen kan ses ved at klikke på plannr i tabellen nedenfor. Forsøget bestilles via BESTIL-knappen i øverste højre hjørne på forsøgsplanen. Husk, at man skal være logget ind for at foretage bestillingen og at det desværre ikke er muligt at se, hvor mange forsøg man har bestilt. I tvivlstilfælde er I altid velkomne til at kontakte Teknologisk Institut (Andrea Schiemann, ansc@teknologisk .dk, mobil 72203384).

Forsøgene SKAL bestilles direkte fra Landsforsøgsplanen. Den er ikke en del af Landsforsøgsenhedens "pakke" og vil ikke blive forhåndstildelt.

BEMÆRK: Et supplerende forsøg koster 3.500,- pr. per forsøg man bestiller. Beløbet dækker oprettelse af forsøgsplanen, fremskaffelse, håndtering og forsendelse af udsæden samt revision af forsøgsdata og publicering på Sortinfo. Beløbet bliver lagt på som fradrag på planen. Kontakt fagkonsulent Lars Bonde Eriksen hvis der er spørgsmål vedrørende dette.

VIGTIGT: Hvis forsøget ikke anlægges iflg. planen, se tekstafsnit ’Forsøgsbetingelser’ i forsøgsplanen.

Levering af udsæd: Der vil blive leveret 5 kg udsæd af hver sort, hvilket giver mulighed for at anlægge en ekstra gentagelse uden svampebehandling med valgfri placering, hvorfra observationer kan indgå i registreringsnettet for sygdomme. En eventuel ekstra gentagelse uden svampebekæmpelse MÅ IKKE oprettes i forsøgets design.

Deadline for bestilling: Torsdag den 31. januar 2019. Det er IKKE muligt at få tildelt supplerende sortsforsøg efter denne dato!

Plannr. Titel Bestillingsdeadline Antal forsøg
010051919 Vårbygsorter 31-01-2019 25

 

   
Sidst bekræftet: 22-01-2019 Oprettet: 22-01-2019 Revideret: 22-01-2019

Forfatter

PlanteInnovation
Andrea Schiemann

Af samme forfatter

Forsøgsarbejde: Supplerende forsøgsplaner med sorter i vintersæd er klar til bestilling
Supplerende forsøgsplaner er lagt på LandbrugsInfo og er klar til bestilling.
14.08.19