Feedback Form

Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 08-02-2018

  

Oprettet: 09-01-2018

Gratis Årsmøde for Planteproduktion den 16. januar 2018

Kom til Årsmøde for Planteproduktion i Herning Kongrescenter. Vi stiller skarpt på nye resultater, fremskridt og udfordringer for danske planteavlere. Deltagelse er gratis, og alle er velkomne.

Gå ikke glip af årets vigtigste og største møde for planteavlere på tirsdag i Herning Kongrescenter. Her kan du sammen med ca. 1.500 andre, som interesserer sig for planteproduktion, lytte til indlæg og deltage i debatten om fremtidens planteproduktion.

Formand Torben Hansen og sektordirektør for planter Troels Toft vil i en fælles tale stille skarpt på nye resultater, fremskridt og udfordringer for danske planteavlere. Ikke mindst vil de give deres bud på, hvordan kursen skal ændres for at styrke planteavlerens økonomi. Undervejs vil der være afstemninger i salen, og vi ser frem til en livlig debat.

Efter beretningerne og en pause kommer der to meget aktuelle indlæg. I det første vil Ole Green, direktør for AGROINTELLI og professor ved Aarhus Universitet, fortælle om fremtidens teknologiske løsninger til planteavleren. Glæd dig til at høre, hvordan Ole mener, teknologien kan løse udfordringer og gøre markarbejdet mere præcist.

Mødets sidste indlæg holder kommunikationsdirektør Christian Hüttemeier. Han tager fat på et emne, som fylder hos mange landmænd, nemlig den kritik som erhvervet er udsat for. Indlægget bærer titlen: ”Hvordan får vi stoltheden tilbage?”

Vi glæder os til en livlig debat om nutid og fremtid for dansk planteproduktion. Deltagelse er ganske gratis, du får serveret kaffe og rundstykker og kan regne med en inspirerende og udbytterig formiddag i godt selskab.

Du kan stadig nå at tilmelde dig til årsmøde for Planteproduktion i Herning.

Tilmeld dig

På samme link finder du programmet for selve plantekongressen med 91 sessioner.

Sidst bekræftet: 09-01-2018 Oprettet: 09-01-2018 Revideret: 09-01-2018

Forfatter

Planter & Miljø
Specialkonsulent

Bodil Pedersen

Marketing & Fagkommunikation, Events og Fagkommunikation


Af samme forfatter

Video: Mål udbytter og benchmark dig mod andre
Jens Knudsen fra Lem måler omhyggeligt udbytter i alle marker. På CropManager sammenligner han med andre landmænds udbytter...
09.08.18
Video: Hvad gør vi med efterafgrøderne i år?
Efterafgrøderne skal snart sås. Der ligger kvælstof i jorden, som skal samles op, men indtil videre er det for tørt at så.
31.07.18
Sådan får du digitale drænkort for din ejendom
Få dine drænkort gjort digitale, og gem dem i Dansk Markdatabase. Så har du alle markens data samlet et sted. Resultatet er...
12.07.18
Artikelserie: Bliv klar til den målrettede indsats
LandbrugsAvisen bringer i juni 2018 tre dobbeltsidede artikel skrevet af SEGES. Illustreret med store tegninger af landskab...
25.06.18
Video: Nye vejrstationer skyder op
Vejret i dine marker er sjældent, som det DMI måler. SEGES har nu sat lokale vejrstationer ud i 30 landsforsøg. Målet er at...
23.05.18