Veje til vækst

”Veje til vækst” er en række aktiviteter, der understøtter landmænd, der ønsker at gå nye veje for at skabe vækst og forbedre konkurrenceevnen i deres virksomhed.

Aktiviteterne er lavet som et forløb, man som landmand kan deltage i med sin egen forretningsidé. Eller man kan følge forløbet på sidelinjen og lade sig inspirere af de ting, som landmændene i forløbet – også kaldet ”vækstdriverne” arbejder med.

Læs mere om aktiviteterne i ”Veje til vækst” på www.seges.dk og følg os på facebook.com.

Søger du mere viden?

Er du blevet inspireret til at kickstarte din egen forretningside eller tage initiativ til at skabe vækst på dit landbrug? Så kan du finde mere viden, materiale og værktøjer her:  

Værktøjskassen til forretning og vækst

Få overblik over viden og værktøjer, du kan bruge til at udvikle din forretning og skabe vækst på dit landbrug.

Webinar ”Vælg nye veje til vækst”

Fredag den 26. februar 2016 præsenterede en række eksperter i forretningsudvikling den nyeste viden om, hvordan man skaber vækst og forretning.

Løvens hule I 

Den 31. marts kom seks landmænd for et ekspertpanel i Løvens Hule, der skulle vurdere deres innovative vækstideer. Læs hvordan det gik og se videoklip fra dagen.

Kick-off-seminaret "Tank op og læg ruten mod vækst" 

På kick off-seminaret kickstartede de seks landmænd fra Løvens Hule deres vækstforløb med input fra specialister fra SEGES. Hør podcasten fra dagen og få input til forretningsudvikling i landbruget.

Fokus på din udviklingsvej via sociale medier

Har du overvejet at bruge de sociale medier til at få sparring med andre, når du skal gå nye veje med din virksomhed?

Der må være en måde at komme ud af krisen på”

Michael Andersen er konventionel mælkeproducent med 250 køer. Men han er også en af de landmænd, der sætter spørgsmålstegn ved fremtidens mælkeproduktion. For Michael vil gerne noget mere og noget anderledes.

Sådan er det gået de nytænkende landmænd 

Over et halvt år er gået siden seks nytænkende landmænd deltog i Løvens Hule I, hvor de præsenterede deres idéer til, hvordan man kan skabe vækst i landbruget på en ny måde. Seks er sidenhen blevet til fem. Se her, hvad de har fået ud af at deltage.

Program: Løvens hule II

Vær med den 5. december, når de innovative landmænd igen møder op foran løverne. De skal fortælle, hvor langt de er i processen, og hvad de har brugt pengene, de fik af løverne, til.

Løvens Hule II: Sådan gik det landmændene

Den 5. december skulle de fem landmænd igen en tur for løverne i Løvens Hule II. Her skulle de fortælle, hvordan det er gået, og hvad de har brugt de penge til, som de fik i Løvens Hule I. Læs, hvordan det gik, og se videoklip fra dagen.

De seks vækstdrivere 

Lær de seks innovative landmænd og deres vækstideer fra Løvens Hule bedre at kende og se videoklip fra deres præsentationer for ekspertpanelet.

Rådgivere kan hjælpe landmænd i gang med innovative projekter 

Der er hjælp at hente, hvis man som landmand ønsker at gå nye, alternative veje end traditionel landbrugsproduktion. Landmand Michael Andersen og rådgiver Bente Poulsen fra Gefion fortæller, hvordan de har samarbejdet om alternativt mælke-projekt. 

Åbent Hus hos en landmand der tænker nyt

Mælkeproducent Marije Jacobsen og planteavler Jens Erik Pust holder åbent hus d. 9. november kl 10-12 på adressen Hvendslund, Fåborgvej 93, 6818 Årre.

”Veje til vækst” udspringer af projektet ”Nye bæredygtige veje til at skabe vækst i landbruget”, der er finansieret af Landdistriktsmidlerne.