Mark ved solnedgang

Økonomi og ledelse, Natur og vandmiljø

15 nye klimadage til de danske landmænd

Mere end 600 landmænd har allerede deltaget i den første række af klimadage. Nu byder muligheden sig igen med 15 nye klimadage i kalenderen. Tilmeld dig, og få gratis brug af ESGreen Tool i hele 2022.

Nyhed

08. august 2022

 Opdateret 17. august 2022

Landbrugets klimadage fokuserer både på klimadagsordenen i det store perspektiv, og på hvordan man kan gøre en forskel på sin egen bedrift ved hjælp af ESGreen Tool.

En af de mange landmænd, der er blevet skarpere på ESGreen Tool til klimadag, er griseproducent Kasper Thing Andreasen:
”Jeg valgte at tage til klimadag, da vi ser ind i en fremtid, hvor vi skal være mere klimabevidste om, hvilke aftryk vi sætter på vores landbrug, og der er også mange af vores interessenter, som har en holdning til det. Dagen gav både inspiration til den nuværende drift og til fremtidig drift, og så fik vi en god introduktion til klimaværktøjet ESGreen Tool.”

Kickstart din klimaindsats

Deltag i en klimadag nær dig, og bliv godt klædt på til at arbejde med klima på din bedrift.

Her vil være masser af inspiration og konkret vejledning at hente fra både dine kollegaer, din lokalgiver, Nykredit og SEGES Innovation.
Det er gratis at deltage, og du behøver ikke at være medlem af den konkrete landboforening for at være med. Med din deltagelse – eller tilmelding – kan du frit bruge ESGreen Tool i hele 2022 uden beregning.

Klimadagene afholdes i samarbejde med de lokale rådgivningsvirksomheder, landboforeninger og familielandbrugsforeninger - med økonomisk støtte fra Forenet Kredit i samarbejde med Nykredit.

Klimadagen giver dig gratis adgang til ESGreen Tool

I 2022 er ESGreen Tool gratis for dem, der deltager i – eller har tilmeldt sig – en klimadag. Uden denne rabat vil det årlige abonnement ligge i niveauet 1.500-2.000 kr., afhængigt af hvor mange produktionsformer, der er på bedriften.

Hensyn til klimaet er i høj kurs

Klimadagene og landbrugets klimaværktøj ESGreen Tool er skabt i et samarbejde mellem SEGES Innovation, Forenet Kredit og Nykredit.

”Det glæder mig, at de danske landmænd får mulighed for at suge ny viden og inspiration til sig på de kommende klimadage. Der er ingen tvivl om, at der bliver efterspørgsel på landbrug, der tager hensyn til klimaet – både fra kunder, samfund og finansielle partnere. Nykredit er den største udlåner til landbruget, og derfor er vi meget glade for, at klimadagene kan hjælpe landmændene i en mere klimavenlig retning,” siger landbrugsdirektør Poul Erik Jørgensen fra Nykredit.

Se oversigt over alle klimadage

Vil du vide mere?