Økologi, Planter

Plantebaserede fødevarer: Bælg & business

Efterspørgslen på lokale plantebaserede fødevarer og drikke stiger, og det skaber nye grønne forretningsmuligheder. Vi byder landmænd, planteavlsrådgivere, virksomheder, grossister, dagligvarekæder og foodservice velkommen til dage med grøn forretning.

Dato
16. juni 2021

Pris
Gratis

Tidspunkt
10:00 - 15:30

Sted
Kragerup Gods, Vestsjælland

Program og tilmelding

Landmændene vil gerne producere, virksomhederne vil gerne produktudvikle, dagligvarehandlen ønsker flere produkter på hylderne og foodservice efterlyser lokale planteproteiner i køkkenerne.

Men hvordan får vi det til at ske? Vi har gode bud på mulighederne – men vi har brug for jer! Lad os skabe værdifulde løsninger og grønne cases sammen.

Vi afholder begivenheden på 4 lokationer og datoer – vælg den der passer dig bedst:

16. juni: Kragerup Gods, Vestsjælland
23. august: Hotel- og Restaurantskolen i Valby (en del af Plantetopmødet)
31. august: Frennegård, Svaneke, Bornholm
14. september: Det grønne museum, Gl. Estrup Herregård, Randersvej 4, Auning

Bag ’Bælg & business’ står Seges, Landbrug & Fødevarer, Økologisk Landsforening samt Food Organisation of Denmark.

Vil du vide mere?

Støttet af