Jura, Økonomi og ledelse

Grundlæggende om beregning og optimering af sociale ydelser

Vi gennemgår beregningsreglerne for sociale ydelser, herunder folke- og førtidspension, samt skaber forståelse for samspillet med de skatteretlige regler. Vi kommer også omkring reglerne for seniorpension, skattefri seniorpræmie og tidlig pension.

Dato
21. september 2023

Pris
1.950 kr. ekskl. moms

Tidspunkt
09:00 - 12:00

Tilmeldingsfrist
19. september 2023

Sted
Online

Program og tilmelding

På kurset bliver du mere sikker i dit arbejde med opgaver inden for sociale ydelser. Du får en grundlæggende viden om eller en opdatering af beregningsreglerne for de forskellige sociale ydelser og samspillet med skatteretlige regler, som gør dig stærkere i at arbejde sammen med dine kunder om opgaver inden for disse områder. 

Efter kurset har du:

  • Overblik over området inden for sociale ydelser
  • Kendskab til beregningsreglerne for de forskellige sociale ydelser, herunder arbejdsløshedsdagspenge, efterløn, folkepension og tidlig pension
  • Kendskab til reglerne om modregning

Du modtager et link til Teams senest dagen før kurset.

Læs mere om kurset

Vil du have lidt ekstra med?

Vil du styrke dine kompetencer yderligere inden for arbejdsløshedsforsikring og efterløn? Så kan du også tilmelde dig kurset Grundlæggende om: Arbejdsløshedsforsikring og efterløn. Og husk, at hvis du tilmelder dig begge dage, får du rabat på tilmeldingen!

Det koster 1.950 kr. ekskl. moms ved køb af en enkelt kursusdag og 3.600 kr. ekskl. moms ved køb af begge kursusdage.

Kurset henvender sig til konsulenter og assistenter, der ønsker en grundlæggende viden om eller en opdatering af reglerne om sociale ydelser.

Vil du vide mere?