Medlemsfordele for dig som er medlem af Landbrug & Fødevarer

SEGES

Et medlemskab af Landbrug & Fødevarer giver kontant medlemsfordele

Som aktivt medlem af en landboforening eller familielandbrugsforening har du adgang til en række kontante medlemsfordele. Som medlem af Landbrug & Fødevarer kan du nemlig få rabat på nogle af de ting, du alligevel køber. Så hvorfor ikke spare, hvor du kan.

Landbrug & Fødevarer tilbyder medlemsfordele, fordi det giver fordele at købe ind i fællesskab. Når Landbrug & Fødevarer laver en overordnet aftale med leverandøren, som giver leverandøren en eksklusiv adgang til at henvende sig til Landbrug & Fødevarers medlemmer, så giver det dig særligt fordelagtige vilkår og rabatter. 

Formålet med Kontante medlemsfordele er at give dig, som er aktivt medlem eller medarbejdermedlem en ekstra fordel, du ikke selv umiddelbart kan opnå. Det er i virkeligheden præcis som alle de andre fordele, der er ved at være i en forening. Vi står stærkere i flok. 

Alle medlemsfordele er beskrevet på lf.dk/medlemsfordele, og det er også her, du kan læse mere og se, hvordan du bestiller.

Medlemsfordele for hele familien

Der er lidt af hvert i ’butikken’. Også noget der ikke handler om landbrug, for det er meningen, at der både er noget til fornuften og fornøjelsen, og gerne noget, som hele familien kan få glæde af. Desuden kan et godt tilbud på designer-havemøbler betyde, at du eller din ægtefælle også bliver mindet om at få kigget på pensionsordningen.
Herunder kan du læse om nogle af de mest benyttede medlemsfordele. 

LandmandsPension – Danmarks bedste pensionsordning

’Danmarks bedste pensionsordning til landmænd’ bliver den kaldt og det er ikke overdrevet. Landbrug & Fødevarers pensionsordning ”LandmandsPension” er meget konkurrencedygtig både på vilkår og priser. Især når man ser på priserne på tillægsforsikringerne. LandmandsPension er skræddersyet til landmænd og kan også tegnes af ægtefælle/samlever og medarbejdere. Alle medlemmer har adgang til gratis rådgivning om pension via samarbejdet med pensionsselskabet Velliv.

Sundhedsforsikring til halv pris

En overbelastet skulder eller en behandlingskrævende sygdom kan betyde mange sygedage. Med en sundhedsforsikring kan man undgå ventetid på forundersøgelser og behandling, og få hjælp til at komme hurtigere på benene igen. Landbrug & Fødevarers sundhedsforsikring koster omtrent det halve af normalprisen og prisen er den samme uanset alder. Sundhedsforsikringen kan også oprettes til ægtefælle/samlever og børn er inkluderet gratis. Som bedriftsejer kan man desuden vælge at oprette forsikringen til sine medarbejdere.

Gruppelivsordningen 3-i-1: Livsforsikring, Kritisk sygdom-forsikring og Ulykkesforsikring 

Landbrug & Fødevarers Gruppelivsordning er meget fordelagtig basisforsikring, der giver en økonomisk håndsrækning, når uheldet er ude. Ordningen er blevet moderniseret så udbetalingerne ved død og Kritisk sygdom er forhøjet. Forsikringen udløber først ved 70 år, hvilket er unikt for denne type forsikringer. Endnu en grund til at have gruppeliv som et supplement til andre forsikringer.

OK brændstof til hjemmetanken

Markedet for brændstof kan være uoverskueligt, så derfor har Landbrug & Fødevarer indgået en aftale med OK, der sikrer vores medlemmer den bedste rabat på markedet. Og der er bonus oveni hvis man bliver medejer hos OK og de har overskud – og det har de. 

Falck – få 15% rabat når du tegner flere abonnementer

Som medlem kan du få 15 % på alle dine Falckabonnementer, hvis du abonnerer på enten Falck Brandmateriel eller Falck Førstehjælp. Når ejendommen og medarbejderne skal sikres mod de uheld, der desværre rammer oftere i landbruget end i andre erhverv, så skal førstehjælpskassen og brandmaterialet være på plads. Andre populære abonnementer er autohjælp, fritrækning af maskiner og assistance til dyr. 

Hvor meget kan jeg spare på et medlemsrabatter gennem Landbrug & Fødevarer

Der er stor forskel på, hvad du kan spare. Nogle gange handler det måske kun om få hundrede kroner, hvis det f.eks. er tivolibilletter til hele familien, men hvis du opretter LandmandsPension og Sundhedsforsikring, så er det ikke usædvanligt at se besparelser på 10-15.000 kr. pr. person hvert år. 

Emneord