Kvæg, Økonomi og ledelse

Webinar: Lær at bruge roadmaps

Det kan være en tung ledelsesopgave at oplære nye medarbejdere, og sikre deres forsatte udvikling på bedriften. Roadmaps er dit værktøj til at konkretisere og synliggøre opgaver for både medarbejder og leder.

Dato
20. september 2021

Pris
Gratis

Tidspunkt
13:00 - 13:45

Sted
Online

Tilmeld dig

Øg dine medarbejderes engagement og motivation  

Med roadmaps foregår oplæringen i overskuelige trin, og arbejdsopgaverne bliver meget konkrete. Samtidig viser roadmaps tydeligt, hvilke forventninger der er til lederens og medarbejderens ansvar og engagement. Det motiverer langt de fleste medarbejdertyper. Hør specialkonsulent Vibeke Fladkjær Nielsen, SEGES, forklare meget mere om, hvordan du bruger roadmaps,

Lær af dine kollegaers erfaringer

Leder Stine Linding Kristensen fortæller, hvordan hun har brugt roadmaps i praksis, hvordan medarbejderne tog imod det, og hvilken effekt det havde på oplæringsprocessen. Lær af dine kollegaers erfaringer – kom og stil dine spørgsmål til både Stine og Vibeke. 

Tilmeld dig webinaret 

Deltag i webinar mandag den 20. september kl. 13.00-13.45. 

Det er gratis at deltage – men kræver tilmelding. 

Tilmeld dig  

En del af Kvæg i fokus 

Fra fredag den 17. til 24. september sætter SEGES særligt fokus på Ledelse i danske kvægbesætninger. Det sker som et led i de 6 temauger – Kvæg i Fokus – der i år træder i stedet for Kvægkongressen. 

Se hvilke temaer, der er på programmet resten af året.

Webinar: Lær at bruge roadmaps

Vil du vide mere?