Økologi, Fjerkræ, Grise, Kvæg, Planter

Øko-markdag – sommerens største øko-event i 2022

Øko-markdag afholdes d. 15. juni 2022. Der bliver fokus på både mark og stald, så der er ny viden at hente for både øko-planteavlere og -husdyrproducenter.

Dato
15. juni 2022

Tidspunkt
09:00 - 20:00

Sted

Erholm Fødemarked
Karen Borchenfeldtsvej 2
5560 Aarup

Tilmelding

Sommerens pendant til Økologi-Kongres

Øko-markdag er et nyt, stort og landsdækkende arrangement, der med sin placering på Fyn, giver god mulighed for, at du kan deltage uanset, hvor i landet du befinder dig.
Målgruppen for Øko-markdag er de økologiske landmænd. Tanken er, at Økologi-Kongres og Øko-markdag skal supplere hinanden, så du hvert år har mulighed for at deltage i et stort øko-arrangement, hvor du kan tilegne dig ny viden, netværke med dine kollegaer og blive inspireret. Økologi-kongres afholdes i november i de ulige år, og Øko-markdag afholdes fremover i juni i lige år.

Protein- og højværdiafgrøder er sammen med ny teknologi i fokus

Græsprotein, dyrkning af økologiske proteinafgrøder til konsum, renholdelse af økologiske grøntsager med robot og økologisk frøavl er bare nogle af de emner, der bliver taget op på Øko-markdag. Øko-markdag appellerer derfor til en bred skare af aktører, og giver inspiration og viden, der ligger ud over de traditionelle landbrugsafgrøder.

Deltagerne vil i løbet af dagen opleve både mark- og maskindemonstrationer, oplæg og videns cafeer. ”Vi håber rigtigt mange har lyst til at deltage i Øko-markdag, hvor de bliver introduceret for nye aktører og nye muligheder indenfor økologien,” siger Lars Egelund Olsen, SEGES Økologi Innovation.

Netværk og street food

Mød kollegaer fra hele landet og fra alle grene af økologien på Øko-markdag. 

Øko-markdag favner alle dele af økologien, og derfor er det en unik mulighed for at:

  • mødes med kollegaer fra hele landet
  • få helt nye kontakter med folk fra andre fagområder
  • hyggeligt selskab i f.eks. street food boderne.
Øko-Markdag