Økonomi og ledelse

Workshop: Få værktøjer til at skabe en velsmurt og attraktiv arbejdsplads for dine internationale medarbejdere

Oplever du knas i samarbejdet med dine internationale medarbejdere, og påvirker det arbejdet på din bedrift? Deltag i workshoppen og få værktøjer til skabe en velsmurt og attraktiv arbejdsplads for dine internationale medarbejdere.

Dato
26. maj 2021

Pris
Gratis

Tidspunkt
16:00 - 21:00

Tilmeldingsfrist
17. maj 2021

Sted
Velas Søften, Trigevej 20, 8382 Hinnerup

Tilmelding

Som hos mange af dine kollegaer i dansk landbrug, så kommer dine medarbejderne fra andre lande end Danmark, herunder fx Ukraine, Rumænien og Republikken Moldova. Du oplever måske også, at sprogbarrierer og kulturelleforskelle nogle gange spænder ben for samarbejdet og gør det svært at tiltrække og fastholde internationale medarbejdere.

Det vil vi gerne råde bod sammen med dig. Derfor inviterer vi til gratis workshop – en aften, hvor vi dykker ned i værktøjskassen og stiller skarpt på dine muligheder for at skabe en attraktiv arbejdsplads for internationale medarbejdere.

Program

På workshoppen kan du erfaringsudveksle med kollegaer i samme båd og hente konkrete værktøjer fra 3 oplægsholdere: en landmand, en antropolog og Arbejdstilsynet.

Vi belyser udfordringerne fra flere perspektiver, så du går hjem med rygsækken fyldt op med nye gode og konkrete løsninger. Vi skal de små misforståelser i hverdagen til livs, så det ikke går ud over samarbejdet eller opgaveløsningen på din bedrift.

Kom og vær med – så vi kan skabe gode arbejdsbetingelser for både din bedrift og dine internationale medarbejdere.

Tilmelding

Vi afholder 2 workshops i alt, fordelt på Jylland og Fyn. Find den workshop, der ligger nærmest dig og tilmeld dig allerede i dag. Der er begrænset antal pladser pr. workshop.

Tilmeldingsfristen er 17. maj.

Billede 1

Vil du vide mere?

Billede 2