Kvæg, Økonomi og ledelse

Webinar: Få de nyeste nøgletal fra Business Check

Hvordan ser dine nøgletal ud sammenlignet med dine kollegaers? Vi stiller skarpt på mælke- og grovfoderproduktionen til webinar onsdag den 12. maj. Vær med, når vi dykker ned i de dugfriske tal fra årets Business Check.

Dato
12. maj 2021

Pris
Gratis

Tidspunkt
12:30 - 13:15

Sted
Online

Tilmelding

Bliv klogere på de økonomiske nøgletal for din bedrift – hvor går det rigtig godt? Og hvor kan du gøre det endnu bedre? Tilmeld dig gratis webinar den 12. maj, og få en status på hvordan økonomien for din bedrift ser ud sammenlignet med dine kollegaers. Bliv skarpere på hvordan du udvikler din bedrift i en mere økonomisk bæredygtig retning.

Program for Business Check webinar 

Specialkonsulenterne fra SEGES Erhvervsøkonomi, Morten Nyland Christensen og Birgitte Braae, gennemgår de nyeste produktionstal og tendenser.

Vi sætter særligt fokus på de økonomiske nøgletal i forhold til mælke- og grovfoderproduktion, afkast og fremstillingspriser, samt hvordan du kan bruge tallene aktivt.

Tilmeld dig Business Check webinar

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Billede

En del af Kvæg i Fokus

Webinaret et en del af Kvæg i Fokus – 6 temauger, hvor vi hen over året sætter fokus på udvalgte emner pakket med aktualitet og faglighed. 

Hold øje med Kvæg i Fokus her på landbrugsinfo eller i KvægNyt.
Se næste webinar i rækken

Vil du vide mere?