Nærbillede af bygkorn akser i en bygmark

Planter

CropManager Tildelingslag er blevet billigere

Nu behøver du ikke længere et abonnement på CropManager Basic for at få adgang til tildelingslag. Det betyder, at det bliver billigere for dig, som ikke har brug for de øvrige funktioner i CropManager.

CropManager Tildelingslag er blevet et selvstændigt abonnement, som betyder, at du ikke længere behøver at have et abonnement på Mark Online/CropManager Basic for at kunne gøre brug af tildelingslag. Så hvis du ved, du ikke har brug for at oprette og redigere i opgaver, kan du altså ”nøjes” med et abonnement på Tildelingslag – og høste gevinsten ved præcist arbejde i marken.

CropManager Tildelingslag koster fra kun 1.000 kr. om året + opstartsgebyr á 1.350 kr. 

Bliv hurtigt klogere på Tildelingslag

Bliv klogere på CropManager og CropManager Tildelingslag 

Se webinar om CropManager Tildelingslag

Sådan kommer du i gang med at bruge tildelingslag

For at kunne bruge tildelingslag skal du have din markplan i Mark Online. Det har din konsulent ofte sørget for. Hvis du bruger Næsgaard, kan du stadig gøre brug af CropManager Tildelingslag, som kan åbnes som et modul i Næsgaard Mark. Se mere på datalogisk.dk/cropmanager.

Bestil dit abonnement på www.cropmanager.dk eller ved at kontakte SEGES Kundecenter på tlf. 7015 5015 eller kundecenter@seges.dk.

Har du haft et kampagneabonnement på CropManager Basic + Tildelingslag? 

Hvis du gjort brug af vores kampagne på CropManager Basic + Tildelingslag, der slutter 31. marts, og du ved, at du ikke selv fremover vil oprette og redigere i dine opgaver i CropManager, kan du nøjes med at fortsætte med et abonnement på Tildelingslag. 

Skriv en mail til vores kundecenter på kundecenter@seges.dk.  

Oplev, hvordan Jacob Sig arbejder med præcisionsjordbrug

Med Tildelingslag kan du foretage endnu mere præcist arbejde i marken ved at kombinere din sunde fornuft og dit gode landmandskab med teknologi. Tildelingslag er baseret på biomassebilleder og algoritmer for omfordeling af kvælstofgødning. Modellerne kan også hjælpe dig med at omfordele udsæd og plantebeskyttelse ud fra biomasse. 

Se videoen: CropManager hos SN Agro:

Vil du vide mere?