Kvægkongres 2016, Ledelse

$name

Til Programforside


 
LEDELSE 

8. og 58. Kunsten at lede dem, der ikke ligner dig
Mandag kl. 15.15 – 16.00 og Tirsdag kl. 13.15 – 14.00 Dias
Bilag
 
Specialkonsulent Vibeke Fladkjær Nielsen, SEGES Kvæg

Som leder skal du inspirere dine medarbejdere og give dem gejsten til at ville mere. Men hvordan gør man det? Medarbejdere er jo ikke ens, og de motiveres af vidt forskellige ting. Bliv klogere på, hvordan du sikrer, at bedriften ikke dræner de ansatte for initiativ og gejst – men derimod er stedet, der bidrager til, at de vokser som mennesker og medarbejdere.

15
. Halv mand - helt menneske
Mandag kl. 16.30 – 17.15 Bilag

 
Forfatter og foredragsholder René Nielsen

Det er vigtigt at holde gejsten oppe på trods af de konstante forandringer, vi hele tiden møder i hverdagen og i verden. Og her kan vi lære en hel del af René Nielsen, som må betegnes som ekspert på det felt. Han er gået fra at være elitehåndboldspiller til at vågne op på syghuset uden sine ben. I et humoristisk og tragikomisk foredrag sætter han forandringsbegrebet på spidsen. Hvordan erkender vi som menneske og medarbejder, at intet nogensinde vil blive som tidligere – at plejer for alvor er død? Det er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate – det er noget, vi skal vælge at være.

40. Mere tid - mindre stress
Tirsdag kl. 09.30 – 10.15 Dias
Bilag
 
Psykolog samt specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi Lisbeth Holt Lenskjold

Hvis vi kunne undgå hverdagens stress og jag, ville mange ting glide lettere – både i arbejdslivet og på hjemmefronten. Få inspiration til at undgå stress i en tid med mange udfordringer og forandringer i landbruget. Og få gode tips til at planlægge din tid.

46. Vejen til en tryggere fremtid
Tirsdag kl. 10.45 – 11.30 Dias
Bilag
 
Chefjurist Marina de Paoli, Centrovice

Mange mælkeproducenter har stor gæld, mange aktiver og en kompliceret virksomhedsstruktur med flere selskaber. Det er en kombination, som gør det meget relevant at sikre sig selv, familien og sin virksomhed, herunder at tage ansvar for medarbejdere og dyr. Og det kan kun ske på forkant. For hvis katastrofen indtræffer i form af konkurs, sygdom, s
kilsmisse eller død, er det for sent at gøre noget rent juridisk. Chefjurist Marina de Paoli giver – trods det dystre emne - på underholdende vis svar og gode råd og helt sikkert også en aha-oplevelse.

52
. Godt arbejdsmiljø giver gode resultater
Tirsdag kl. 11.45 – 12.30 Dias
Bilag
 
Vinderne af arbejdsmiljøprisen 2015, svineproducent Lisbeth Biltoft Hansen
Driftslederen Dennis Ørntoft Klarholt, Vester Kjærgård

Lisbeth Biltoft Hansen er landmand med tjek på arbejdsmiljø, sikkerhed og god trivsel på bedriften. Hun har så meget tjek på det, at hun blev belønnet med Landbrugets Arbejdsmiljøpris 2015. Hør Lisbeth og driftsleder Dennis Ørntoft Klarholt fortælle om deres erfaringer med, hvad der virker på Vester Kjærgård, og hvordan de får implementeret deres ønsker og krav til en velfungerende medarbejderstab og en effektiv og sikker produktion. Vester Kjærgård består af 300 renracede Yorkshire søer, hvoraf de 160 bruges til avl, resten til opformering.

64. Bliv en bedre strategisk leder
Tirsdag 14.30 – 15.15 Dias
Bilag
 
Seniorkonsulent Jørgen Kroer, SEGES Akademi

På bare 45 minutter får du en smagsprøve på de strategiske værktøjer, som gør dig til en endnu mere målrettet og fokuseret leder med målbare forretningsresultater. Du bliver også bedre til at se mulighederne og skabe vækst på forskellige forretningsområder.

 Til Programforside