Kampagne Kemi-Tjek

Planter, Økonomi og ledelse

Prøv KemiTjek gratis resten af året

Hold styr på dit kemilager med KemiTjek og undgå store bøder ved kontrol. Nu kan du helt frem til 31. december 2022 prøve KemiTjek gratis.

Nyhed

03. oktober 2022

 Opdateret 10. oktober 2022

Med KemiTjek kan du nemt tjekke om dine produkter stadig er lovlige, og få overblik over dit kemilager. Med appens stregkode-scanner kan du registrere stregkoden på pesticidemballagen og straks få at vide, om det fortsat er lovligt at opbevare og anvende produktet. 

Hvis du har FarmTracking, så nedjusteres dit lager i KemiTjek automatisk, når du registrerer en sprøjteopgave. På den måde er du sikker på, at dit lager altid stemmer overens med din oversigt i KemiTjek. 

Lær mere om KemiTjek

Kom i gang med dit gratis abonnement 

Glæd dig til at få:

  • Overblik over dit kemilager
  • Tjek på dine produkter stadig er lovlige 
  • Undgå bøder og overraskelser ved kontrol.

Oplev, hvordan KemiTjek kan hjælpe dig - se videoer

Inden kampagneperioden udløber den 31. december 2022, vil du modtage en mail fra SEGES Innovation, hvor der bliver gjort opmærksom på, at kampagneperioden snart er ovre. Ønsker du ikke at fortsætte dit abonnement, kan det stoppes ved at sende en mail til kundecenter@seges.dk, og der vil ikke være omkostninger i forbindelse med abonnementet. 

Ønsker du at fortsætte dit abonnement, skal du intet foretage dig.

Har du spørgsmål til kampagnen, er du altid velkommen til at kontakte SEGES Kundecenter på 7015 5015 eller kundecenter@seges.dk.

Vil du vide mere?