Økonomi og ledelse, Kvæg, Grise, Planter

Landbrugets klimawebinarer

Mere end 1.000 landmænd deltog i de fysiske klimadage. Nåede du aldrig med? Så kan du stadig nå det, og denne gang online. Tilmeld dig og lær hvilke klimatiltag, der kan gøre en forskel på din bedrift.

Dato
22. marts 2023

Pris
Gratis

Tidspunkt
15:30 - 17:00

Sted
Online

Tilmelding og program

Klimadagen er opdelt i 2 webinarer

Lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din egen bedrift. Programmet er delt op i 2 webinarer af 1,5 times varighed. Se med på både del 1 og 2 for at blive klædt bedst mulig på.  

Del 1: onsdag den 22. marts, kl. 15.30 – 17.00
Del 2: tirsdag den 28. marts kl. 15.30 – 17.00

Bliv klimakyndig på få minutter

På webinarerne om klima, ser vi både på klimadagsordenen i det store perspektiv – og vi dykker helt ned i, hvordan du kan gøre en forskel på din egen bedrift ved hjælp af virkemidler og landbrugets nye klimaværktøj: ESGreen Tool. Der vil være masser af inspiration og mulighed for at stille spørgsmål i løbet af webinaret.

Martin Øvli Kristensen, fra SEGES Innovation vil gøre sit for, at du bliver klimakyndig på få minutter. Martin vil blandt andet gøre dig klogere på, hvor landbrugets emissioner kommer fra, og hvordan vi måler klimaaftrykket. Og du vil desuden få viden om de grundlæggende begreber indenfor klima og klimatiltag i landbruget.

Fokus på klima og bæredygtighed i den finansielle sektor 

På webinaret vil Landbrugsdirektør Christian Voigt fra Nykredit løfte sløret for, hvordan de i den finansielle sektor, arbejder med klima og bæredygtighed ift. landbruget. Du får viden om, hvad de som bank lægger vægt på – både på kort og langt sigt – og hvordan klimaværktøjet kan være en vigtig del af en løbende dialog.

Se fulde program for klimawebinarerne

Klimaværktøj og klimauddannelse til alle landmænd 

Landbruget skal reducere sit samlede klimaaftryk. Det er en stor opgave, som alle landmænd er fælles om at skulle løse? stå overfor. Heldigvis er der nu konkret hjælp at hente med både online klimawebinarer, online kurser og klimaværktøjet ESGreen Tool. Alt sammen sponsoreret af Forenet Kredit i samarbejde med Nykredit og udviklet af landbrugets faglige videns- og innovationshus SEGES Innovation.

Tilmeld dig webinarerne

Vil du vide mere?