Kvæg

Kvægkongres 2023

Kvægkongressen er tilbage den 26.-27. februar med et sprængfyldt program med hele 67 faglige indlæg. Få en smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til.

Startdato/Slutdato
27. februar 2023
28. februar 2023

Pris
Se priser på tilmeldingssiden

Tidspunkt
09:00

Program og tilmelding

Snart kan vi igen mødes til årets store faglige begivenhed i kvægbranchen – nemlig Kvægkongres 2023! Glæd dig til to dage sprængfyldt med faglige indlæg, dugfrisk kvæg-viden, ny inspiration og selvfølgelig godt netværk!

Ny CAP-reform, markedsudvikling og meget mere

Der er ganske enkelt masser at komme efter til Kvægkongres og med hele 67 faglige indlæg på programmet, kan du vælge netop dem, der er relevante for dig. 

For eksempel kan du høre Niels Lindberg Madsen, EU-politisk chef i Landbrug & Fødevarer fortælle, hvad den nye CAP-reform betyder for dig og hvordan du bedst tilpasser din bedrift til den nye reform af EU-støtten. 

Eller du kan høre vice president i Arla, Thomas Carstensen tage temperaturen på mælkemarkedet nu og i fremtiden, når han giver sit bud på markedsudviklingen for mælk.
Få en smagsprøve på Thomas’ spændende indlæg i videoen her

Er du nysgerrig på hvad du ellers kan blive klogere på? Så tag et kig på det fulde program her

Tilmeld dig Kvægkongres 2023 

Netværk, hygge og en underholdende aften i vente

Udover de mange faglige indlæg, så er Kvægkongressen også din mulighed for at mødes med dit netværk i branchen. Derfor er der også sat god tid af imellem oplæggene til at netværke med kollegerne eller tage plads ved den hyggelige kongresmiddag. 

I år er de faglige indlæg efter middagen skiftet ud med god underholdning, så vi garanterer, at du får en af årets sjoveste aftener! Det kan du se mere om her.

Prik din kammerat eller kollega på skulderen og få billetten i hus allerede nu (det er nemlig nu, du kan få fingre i en af de billige billetter, før de forsvinder).

Tilmeld dig Kvægkongres 2023 

Vil du vide mere?